Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi Garliavos seniūnė Rasa Raimonda Grigienė tarnybinę mašiną vairavo visiškai girta

Tarnybiniu automobiliu į svetimo namo tvorą įvažiavusi Garliavos seniūnė buvo stipriai apsvaigusi nuo alkoholio. Jos kraujyje rasta 3,8 promilės alkoholio, praneša lrytas.lt.
Įvykio vietoje
Buvusi seniūnė turės atlyginti tvoros, į kurią įvažiavo su tarnybiniu automobiliu, savininko patirtą žalą. / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

15min.lt rašė, kad vasario 17 dieną, apie 20.30 val., 47 metų Rasa Raimonda Grigienė tarnybiniu automobiliu Citroen Berlingo nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į svetimo namo tvorą. Iš karto po įvykio seniūnė pateko į ligoninę ir darbe nesirodė – po stacionaraus gydymo kurso sveiko namuose.

Paimti kraujo mėginai parodė, kad seniūnės kraujyje buvo 3,8 promilės alkoholio. Tai – sunkus girtumas.

Kitą dieną po įvykio Kauno rajono savivaldybėje buvo sudaryta komisija, kuri turėjo ištirti R.R.Grigienės padarytą tarnybinį pažeidimą. Jos išvados buvo palankios prasižengusiai seniūnei – komisijos nariai nusprendė neišmesti jos iš darbo. Tačiau ilgai sirgusi R.R.Grigienė pati pasiprašė atleidžiama iš užimamų pareigų. Garliavos seniūne ji nebedirba nuo kovo 25-osios.

Netrukus buvusiai seniūnei teks minti teismo slenksčius – policija perduos jos bylą nagrinėti Kauno rajono apylinkės teismui, kuris ir nuspręs, kokią bausmę skirti prasižengusiai vairuotojai. Jai teks apmokėti sudaužyto tarnybinio automobilio remonto išlaidas, taip pat padengti sugadintos tvoros savininkų nuostolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius