Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

D.Kedžio dukra atiduota vaiko teisių apsaugos specialistų globon, 8-metė jos pusseserė – pas močiutę

5-metę Drąsiaus Kedžio dukrą ėmėsi globoti vaiko teisių apsaugos specialistai, o 8-metė, kaip įtariama, jo nužudytos Violetos Naruševičienės dukra dabar yra su savo močiute.
Šlepetės
Šlepetės / Photos.com

„Taip, mergaitė nuo pirmadienio pas mus. Seneliai buvo informuoti apie tai. Niekas nieko paslapčia nedarė“, – teigė 5-metę D.Kedžiaus dukrą globojančios Kauno rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos tarnybos vedėja Janina Dabašinskienė.

Tuo metu trejais metais vyresnė jos pusseserė, kuri yra pirmadienį, kaip įtariama, D.Kedžio nušautos V.Naruševičienės dukra, šiuo metu yra su močiute. Pasak Kauno miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjos pavaduotojos Nijolės Vizbarienės, to prašė pati mergaitė.

„Mergaitė yra pas močiutę, mamos (buvusios D.Kedžio sugyventinės – aut. past.) motiną. Abi jos yra saugomos. Šiandien rytoj į Lietuvą laukiame grįžtančio mergaitės tėvo, kuris iki nelaimės buvo Vokietijoje“, – pasakojo N.Vizbarienė.

Pasak Vaiko teisių apsaugos skyriaus atstovės, esant tokioms aplinkybėms, mergaitė jaučiasi normaliai: „Ji sukrėsta, tačiau kiekvienas sužinojęs apie savo mamos mirtį taip jaustųsi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius