Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Daugiavaikės narkotikų platintojos vaikus veikiausiai augins kiti

Antradienį pareigūnai atlikę kratą Vilniaus Geležinio Vilko gatvės namo bute rado apie 9 gr. narkotinių medžiagų (įtariama – heroino) ir sulaikė jame gyvenusią moterį (gim. 1987 m.), praneša policija.
Filadelfijos Kensingtono rajone įsikūrusi heroiną vartojančių narkomanų stovykla
Asociatyvi nuotrauka. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Moteris, kaip rašoma pranešime, policijos pareigūnams gerai žinoma – šiuo metu teisme jau yra byla, kurioje ji kaltinama narkotinių medžiagų platinimu.

Per kratą sulaikytosios namuose rastos svarstyklės narkotinėms medžiagos sverti, 720 eurų, įtariama, gautų pardavinėjant narkotikus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Moteris uždaryta į areštinę, artimiausiu metu bus sprendžiamas klausimas dėl jos suėmimo.

Prieš pradėdami kratą, pareigūnai į pagalbą pasikvietė Vaikų teisių apsaugos tarnybos Vilniaus skyriaus darbuotojus, nes bute buvo mažamečių ir nepilnamečių vaikų. Kadangi vaikų motina buvo sulaikyta, o tėvas atlieka bausmę įkalinimo įstaigoje, inspektorės į ligoninę išvežė 2 mažamečius vaikus (vienai jų – vieneri metai, kitai – 10 mėn.). 6, 7 ir 16 metų berniukai pateko į vaikų globos namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius