-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas nutarė nesibylinėti su kelių policija

Už greičio viršijimą 720 litų bauda nubaustas pramogų pasaulio atstovas, šokėjas D.Meškauskas suprato, kad neturint jokių argumentų geriau negaišti nei savo, nei teisėjų laiko.
Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas
D.Meškauską policija sustabdė, kai su šokių partnere Ineta Stasiulyte jis skubėjo į svarbų pasirodymą. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

22 metų šokėjas D.Meškauskas, skubėdamas į pasirodymą, įkliuvo kelių policijai – birželio 17 d. apie 17.30 val. juodąjį jo SAAB pareigūnai sustabdė sostinės Zarasų gatvėje.

Leistinas maksimalus greitis šioje vietoje – 60 km/val., tuo tarpu pareigūnų radaras užfiksavo 104 km/val. greitį.

Pažeidėjas kaltę pripažino, atgailavo, tačiau gavęs 720 litų baudą persigalvojo ir nutarė ieškoti teisybės teisme.

Administracinių teisės pažeidimų kodekse rašoma, kad nustatyto greičio viršijimas nuo 40 iki 50 km/val. vairuotojams, turintiems 2 metų vairavimo stažą, užtraukia baudą nuo 600 iki 800 litų.

Bausdami D.Meškauską pareigūnai atsižvelgė į tai, kad šis vairuotojas turėjo galiojančią nuobaudą už KET pažeidimus, todėl buvo skirta kiek didesnė nei vidutinė bauda.

Tuo nepatenkintas vairuotojas pateikė Vilniaus apygardos administraciniam teismui skundą. Bene vienintelis argumentas – policininkai galėjo užfiksuoti nebūtinai jo automobilio, o galbūt ir gretimai važiuojančios transporto priemonės greitį.

Teismo posėdyje rugsėjo pabaigoje pažeidėjas nedalyvavo, bet į kitą posėdį, kuris turėjo vykti šį pirmadienį, D.Meškauskas žadėjo atvažiuoti ir viską išsiaiškinti. Tačiau vairuotojas per keletą savaičių persigalvojo: suprato, kad byloje neturint nė vieno rimto argumento, neverta gaišti niekieno laiko, ir atsiėmė skundą. „Nepavyks – tai sumokėsiu aš tą baudą“, – 15min.lt yra sakęs jaunas vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius