-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžėjo ir muzikos prodiuserio Armino Boguševičiaus sesuo iki šiol neatsirado

Sausio 13-osios vakarą Kaune dingo 22 metų studentė Gabija Ingrida Boguševičiūtė. Tris dienas jokios žinios iš merginos nesulaukę artimieji ir draugai prašo visuomenės pagalbos ir tikisi, kad Gabija netrukus sugrįš į namus.
Draugų ir artimųjų ieškoma Gabija Boguševičiūtė
Draugų ir artimųjų ieškoma Gabija Boguševičiūtė / Asmeninio šeimos archyvo nuotr.

Kaune gimusi ir užaugusi G.I.Boguševičiūtė šiuo metu tebegyveno su tėvais. Pasak artimųjų, Vytauto Didžiojo universitete socialinį darbą studijavusi mergina anksčiau niekada nebuvo dingusi, tad ieškoti jos pradėta vos tik ji negrįžo žadėtu laiku ir neatsiliepė į telefono skambučius, žinutes.

Asmeninio šeimos archyvo nuotr./Gabija (kairėje) su drauge mėgavosi studentišku gyvenimu
Asmeninio šeimos archyvo nuotr./Gabija (kairėje) su drauge mėgavosi studentišku gyvenimu

Pasak sesers ieškančio Armino Boguševičiaus, kuris hiphopo gerbėjams Lietuvoje geriau žinomas kaip Maxi J, prodiuseris, DJ'us ir garso menininkas, išeidama iš namų Gabija pasiėmė tik rankinę, kurioje buvo piniginė ir asmens tapatybės kortelė.

„Iš namų ji išėjo sausio 13 dieną, 19 val. Tuo metu manęs nebuvo namuose, dirbau. O mama buvo parduotuvėje. Grįžusi į namus ji rado sesers paliktą raštelį, kuriame ji rašė, kad išėjo su reikalais, bet grįš apie 23 val. Tačiau daugiau jos niekas nematė“, – „15min“ sakė A.Boguševičius. Jis užtikrino, kad sesė nesirgo depresija, kuri galėjo paskatinti elgtis neprognozuojamai.

Dingusios kaunietės artimieji nenori viešai nagrinėti versijų, dėl ko Gabija galėjo dingti ar kur ji yra dabar. „Tikiu žmonėmis ir teisėsauga, tačiau noriu paprašyti visų, mačiusių Gabiją ar žinančių, kur ji galėtų būti, skambinti, rašyti man tel. 862447430, rašyti el. paštu arminas.bogusevicius@gmail.com arba susisiekti su policija telefonais: (8-37) 303406, 303420 arba 112. Mums svarbi bet kokia informacija“, – sakė A.Boguševičius.

Pirmadienį merginos paiešką oficialiai paskelbs ir policija (Lietuvoje galiojanti tvarka numato, kad pareigūnai dingusių be žinios žmonių pradeda ieškoti nuo pranešimo apie jų dingimą praėjus 3 paroms – aut. past.). Pranešimai apie dingusią kaunietę skelbiami ir socialiniame tinklalapyje „Facebook“, portale www.ikrauk.lt. Taigi, ką nors žinantys, informacija gali pasidalinti ir jame.

Gabijos ūgis – 170 cm, akys mėlynos, rudi plaukai, smulkaus kūno sudėjimo, nešiojo dantų plokštelę. Dingimo vakarą vilkėjo pilką paltą, violetinę megztą kepurę, juodas kelnes, ilgus odinius batus, juodos bei raudonos spalvos megztinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius