Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dienos vaizdelis: atvykę į parduotuvę dėl vienos vagystės, Vilniaus policijos patruliai per kameras stebėjo, kaip kita mergina vagia blakstienų tušą

Iškviesti į parduotuvę dėl prieš porą dienų įvykdytos vagystės, Vilniaus policijos patruliai per vaizdo kameras pastebėjo kitą merginą, vagiančią blakstienų tušą. Netinkamu laiku, netinkamoje vietoje ir netinkamu būdu nusprendusi kosmetika apsirūpinti jauna moteris netrukus buvo sulaikyta.
Įtariamoji prie kosmetikos lentynų
Įtariamoji prie kosmetikos lentynų / Stop kadras iš policijos filmuotos medžiagos

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Vilniaus policija pirmadienio rytą išplatino vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuota Sausio 13-osios g. įsikūrusioje parduotuvėje „Drogas“ įvykdyta vagystė. Mergina blakstienų tušą, pati to nežinodama, vogė policijos patrulių akivaizdoje.

Vilniaus policijoje redakcija išsiaiškino, kad praėjusį antradienį, kovo 12 d., policijos patruliai buvo iškviesti į parduotuvę dėl prieš porą dienų įvykdytos vagystės. Kol tarnybinėse patalpose apsaugos darbuotojai rašė pareiškimą, tiesiai priešais vaizdo kameras stovinti mergina į kišenes pradėjo krautis blakstienų tušą.

Vėliau paaiškėjo, kad iš parduotuvės jauna moteris pavogė prekių už 219 litų.

Įtariamoji sulaikyta jau praėjusi pro kasas. Ji prisipažino, kad parduotuvėje nemokamai „apsirūpino“ blakstienų tušu. Pavogtos prekės rastos jos rankinėje.

Sulaikytoji I.C. (gimusi 1988 m.) buvo pristatyta į policijos komisariatą ir apklausta. Dėl įvykio pradėtas tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius