Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 02 19 /14:07

„Facebook“ dėl surengtų patyčių išgarsėjęs Arminas Taujenis atvyko į policiją

Socialiniame tinkle „Facebook“ išplitus filmuotai medžiagai, kurioje užfiksuotos paauglių patyčios, greitai paaiškėjo, kas jose dalyvavo, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Kaip įtariama, vaizdo įraše užfiksuotas smurtaujantis dabar jau 18 metų Arminas Taujenis ketvirtadienį apsilankė Kauno policijoje. Jo artimieji tikino, kad jaunuolis gailisi dėl šio prieš 3 metus nufilmuoto įvykio.
„Facebook“ išplatintame įraše smurtavęs Arminas Taujenis.
„Facebook“ išplatintame įraše smurtavęs Arminas Taujenis. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

A.Taujenį į policiją apklausai atlydėjo motina, močiutė ir advokatas. Pats jaunuolis įvykio nekomentavo, tik jo motina užsiminė, kad sūnus gailisi.

A.Taujenis jau sukūręs šeimą, augina 10 mėnesių kūdikį.

„Visa šeima labai išgyvena dėl įvykio ir viešai atsiprašė nukentėjusiojo ir jo artimųjų, žmonių, kurie stebėjo šį vaizdo įrašą. Jaunuolis duoda paaiškinimus ir neketina nuslėpti jokių įvykio aplinkybių. Jaunuolio teigimu, buvo apkalbėtos kelios merginos, o jie, du vaikinai, tuo metu 15-os metų, paišdykavo, matėsi ir smurtas“, – kalbėjo A.Taujenio advokatas Egidijus Grigaravičius.

VIDEO: Egzekucijos vykdytojas atvyko duoti parodymų

 

Trečiadienį žaibiškai išplitus filmuotai medžiagai, kuriose užfiksuotos paauglių patyčios, po pietų Generalinė prokuratūra išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad prokurorai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

VIDEO: Vaikinų kerštas rūsyje

Nukentėjusysis vis dar yra nepilnametis, o šią egzekuciją Kaune jis patyrė būdamas 14-kos.

Yra žinoma, kad tąsyk nepilnametis dėl patirtų skriaudų niekam nesiskundė – bent policija jokio pareiškimo nebuvo sulaukusi ir tyrimo neatliko.

Nepatvirtintais duomenimis, egzekucija nufilmuota Petrašiūnuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius