-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gedulas po tragiškos avarijos Dauguose: „Jie buvo puikūs darbuotojai, puikūs tėvai“

Per miškavežio ir mikroautobuso avariją Alytaus rajone žuvo du žmonės. Paaiškėjo, kad į nelaimę kelyje pateko Alytaus rajono savivaldybės įmonės „Simno komunalininkas“ darbuotojai. Vienas iš įmonės vadovų pagerbė žuvusiuosius itin šiltais žodžiais.
Įvykio vietoje
Komunalininkų „Renault Master“ įvykio vietoje / Kadras iš „Danielius.net“ filmuotos medžiagos

Vasario 27 d. apie 13 val. kelyje Alytus-Daugai-Vilnius, Alytaus rajone, ties Daugų gyvenviete, susidūrė mikroautobusas „Renault Master“ ir miškavežis „Volvo“. Eismo įvykio metu žuvo mikroautobusu važiavę du vyrai (gim. 1969 m. ir 1962 m.), dar vienas (gim. 1962 m.) sužeistas.

Kaip pranešė Pietų Lietuvos žinių svetainė Danielius.net, visi „Renault“ ekipažo nariai buvo Alytaus rajono savivaldybės įmonės „Simno komunalininkas“ darbuotojai. Pasak didelę patirtį turinčio miškavežio vairuotojo Henriko (gim. 1962 m.), jis važiuodamas pagrindiniu keliu į Valkininkus, staiga pamatė, kaip į sankryžą iš šalutinio kelio įvažiavo ir jam kelią užkirto mikroautobusas.

Viskas įvyko akimirksniu ir jis sustabdyti sunkvežimio jau nebespėjo. Policija tikrino Henriko blaivumą, alkoholio matuoklis parodė nulius.

Į nelaimės vietą buvo atvykęs „Simno komunalininko“ direktoriaus pavaduotojas Aloyzas Jaciunskas. Jis pareiškė užuojautą žuvusiųjų artimiesiems.

„Baisi netektis šeimai, įmonei. Tai buvo gana jauni žmonės, turintys šeimas. Neturėjome dėl jų jokių nusiskundimų, jie buvo puikūs darbuotojai, puikūs tėvai. Netektis yra didžiulė“, – geru žodžiu abu žuvusiuosius paminėjo vienas iš komunalininkų įmonės vadovų.

VIDEO: Avarijoje prie Daugų žuvo du vyrai 2018 02 27

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius