-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girta kaunietė sumušė savo sugyventinį, bandė jį subadyti peiliu, o vėliau ją sulaikiusiems policininkams pasiūlė 100 litų kyšį

Kauno policija sulaikė ir uždarė į areštinę moterį, kuri būdama girta sumušė savo sugyventinį, o vėliau bandė papirkti policijos patrulius.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip pranešė kauno policija, šeštadienį gautas piliečio V.Č. (gim. 1953 m.) pranešimas, kad Kaune, S.Žukausko g., namuose, neblaivi sugyventinė be priežasties jį mušė bei kelis kartus smogė peiliu grasindama nužudyti, tačiau nepataikė.

Į įvykio vietą nuvykę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė pilietę V.M. (gimusi 1960 m.), jai nustatytas sunkus girtumo laipsnis (3,76 prom. alkoholio).

Tačiau moters nusikalstami veiksmai tuo nesibaigė. V.M. siekdama išvengti baudžiamosios atsakomybės dėl smurto artimoje aplinkoje, 100 litų kyšiu bandė papirkti ją sulaikiusius patrulius. V.M. uždaryta į areštinę.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo ir dėl papirkimo.

Kauno apskrities policija primena: siūlydami ar duodami kyšį pareigūnui, būsite patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Už tokio pobūdžio nusikalstamas veikas baudžiama bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, ar laisvės atėmimu iki septynerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius