Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas vairavęs buvęs Seimo narys Gintautas Mikolaitis pasišalino iš eismo įvykio

Viniaus VPK patvirtino, kad buvęs Seimo narys Gintautas Mikolaitis su savo automobiliu „Volvo“ buvo sustabdytas sostinės Ozo gatvėje – už poros kilometrų nuo „Akropolio“ prekybos centro – kur jis, kaip įtariama, kliudė „Nissan“ ir pasišalino. Buvusiam Seimo nariui nustatytas 1,86 promilės girtumas.
Gintautas Mikolaitis
Gintautas Mikolaitis / LSDP nuotr.

Vilniaus VPK informuoja, kad šeštadienio rytą buvo gautas pranešimas, jog „Akropolio“ stovėjimo aikštelėje buvo apgadintas „Nissan“ automobilis.

Per trumpą laiką buvo išsiaiškinta, kad tai galėjo padaryti buvęs Seimo narys G.Mikolaitis, kuris netrukus buvo sustabdytas netoliese – Ozo gatvėje.

Buvęs Seimo narys rugpjūčio mėnesį tapo UAB „Raseinių vandenys“ direktoriaus pavaduotoju strateginiam planavimui.

Tai – ne pirmas atvejis, kuomet G.Mikolaičiui koją pakiša alkoholis. 2008 metais žurnalistų dėmesį patraukė po Seimą, įtariama, neblaivus vaikščiojęs socialdemokratas.

Seimo narys išvyko į ligoninę tikrintis girtumo, bet galiausiai tai padaryti atsisakė. Kitą dieną tikino, esą jis nebuvo girtas, alkoholį vartojo tik išvakarėse, o tą dieną, kai sukėlė įtarimų, vartojo tik vaistus.

2006 m. kovą G.Mikolaičio vairuojamas automobilis sukėlė avariją, o politikas iš įvykio vietos pabėgo. Tuomet įtarta, kad jis galėjo būti neblaivus. Politikas buvo nubaustas 3 tūkst. litų bauda.

Prieš 2008 m. Seimo rinkimus politikas buvo išbrauktas iš LSDP kandidatų sąrašo ir nesėkmingai bandė pats patekti į Seimą. Bet vėliau socialdemokratai jam nuodėmes atleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius