Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtų muštynės su pareigūnais: Pagėgiuose vyras trenkė policininkui į veidą, Kuršėnuose moteris bandė muštis su dviem policininkais

Pagėgių ir Šiaulių rajono policijos pareigūnai tiria du incidentus, kuomet girti asmenys pasipriešino policininkams. Pagėgiuose girtas vyras trenkė pareigūnui į veidą ir kitam sudraskė uniformą, o Kuršėnuose girta moteris bandė muštis iš karto su dviem policininkais.
Policininko amunicija
Policininko amunicija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip pranešė Policijos departamentas, šeštadienį apie 18.40 val. Pagėgių policijos komisariato laikino sulaikymo patalpoje neblaivus K.K. (gim. 1966 m.), kuris buvo atvesdintas iš Pagėgių, Jaunimo g., dėl girto pasirodymo viešojoje vietoje, pasipriešino policininkams.

Vyriškis ranka sudavė tarnybos metu uniformuotam Pagėgių policijos pareigūnui į veidą bei kitam uniformuotam tarnybos metu pareigūnui nuplėšė uniforminio megztinio antpetį.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamajam nustatytas 2,32 prom. girtumas.

Tą pačią diena apie 19.30 val. Šiaulių r. policijoje gautas pranešimas, kad Šiaulių r., Kuršėnuose, Gedimino g., name, vyksta šeimyninis ginčas.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams, neblaivi moteris ranka sudavė tarnybos metu uniformuotam Šiaulių r. policijos pareigūnui į veidą, o kitam tarnybos metu uniformuotam pareigūnui bandė įspirti į koją.

Įtariamoji neblaivi L.J. (gimusi 1977 m.) uždaryta į areštinę. Jai nustatytas 2,23 prom. girtumas.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius