Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į masažą pas kaunietę užsirašęs vyras vos įžengęs per duris išsitraukė ginklą: „Policija! Krata!“

Policijos pareigūnais apsimetinėję plėšikai teismo laukia suimti.
Masažas
Asociatyvinė iliustracija: masažas / Fotolia nuotr.

2015 m. sausio 15 d. buvo gautas 1973 m. gimusios moters pranešimas, kad tą pačią dieną, 16.30 val. paskambino vyras, kuris susitarė dėl masažo paslaugų susitikti jos namuose. Apie 17.20 val. į Kaune, Baltijos g., esantį butą atvykęs nepažįstamas vyras, dėvėjęs petnešas su daiktu, panašiu į pistoletą ir parodęs kažkokį pažymėjimą, prisistatė policijos pareigūnu, turinčiu atlikti kratą. Netrukus minėtas vyras paskambino telefonu ir į butą atėjo dar vienas „pareigūnas“. Atlikę tariamą kratą ir paėmę mobiliojo ryšio telefoną, 570 eurų ir dujų balionėlį, vyrai pasišalino.

Policininku apsimetęs vyras paskambino telefonu ir į masažuotojos butą atėjo dar vienas „pareigūnas“. Atlikę tariamą kratą ir paėmę mobiliojo ryšio telefoną, 570 eurų ir dujų balionėlį, apsimetėliai pasišalino.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK) pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d.

Sausio 22 d. pareigūnai nustatė ir sulaikė pirmąjį iš vyrų, anksčiau ne kartą teistą, 1977 m. gimusį kaunietį. Sausio 23 d. Kauno apylinkės teismas įtariamajam skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą.

Ikiteisminio tyrimo metu, pareigūnai išsiaiškino, kad minėti vyrai yra įvykdę dar vieną nusikaltimą. Iš 1984 m. gimusios moters, grasindami ginklu, du vyrai reikalavo pinigų ir kitų vertingų daiktų. Tą kartą iš moters buvo paimta 28,96 eurų ir nešiojamas kompiuteris. Padaryta bendra 483,43 euro žala.

Nors 1977 m. gimęs įtariamasis neišdavė savo bendrininko, pareigūnai, po išsamaus tyrimo, netruko nustatyti ir vasario 26 d. sulaikė antrąjį, 1980 m. gimusį kaunietį įtariamąjį, kuris taip pat anksčiau ne vieną kartą teistas.

Tyrimą atliko Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, o Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros I-ojo skyriaus prokurorai perdavė baudžiamąją bylą Kauno apylinkės teismui.

Abu įtariamieji teismo laukia suimti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius