-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Londono grįžęs emigrantas tapo plėšiko taikiniu

Kauno apskrities policija aiškinasi, kas apšvarino iš Londono ką tik grįžusį 21-erių vyrą. Jis savo noru sėdosi į skriaudiko automobilį, patikėjęs, kad bus parvežtas namo, tačiau buvo apšvarintas.
Vienas atsakingiausių darbų prieš kelionę - susikrauti daiktus
Iš Londono grįžęs emigrantas buvo apiplėštas / rf123.com

Iš Londono sugrįžusį emigrantą plėšikas nusižiūrėjo Vilniaus geležinkelio stotyje. Vėlų vakarą jis pasiūlė savo aukai nelaukti traukinio, o namo į Visaginą parvežti savo automobiliu „Audi 80“.

Patikėjęs vairuotojo geranoriškumu, emigrantas sėdo į automobilį. Tačiau neilgai trukus pasigailėjo. Kauno apylinkėse, ties Margavos kaimo kapinėmis vyras buvo išlaipintas.

Pagrasinus peiliu iš jo buvo pagrobtas mobilusis telefonas, piniginė su 200 Didžiosios Britanijos svarų sterlingų, 150 litų ir dokumentais bei lagaminas su asmeniniais daiktais. Apiplėštas emigrantas paliktas likimo valioje. Jį iki policijos komisariato pavėžėjo pakeleivinga mašina. Vyras pareigūnus tikino patyręs 5 550 litų nuostolį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius