Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Įžūli vagystė sujaukė Kauno gydytojos kelionės planus: apvogė kabinete

Ketvirtadienį Kauno Savanorių prospekte veikiančioje „Bendrosios medicinos praktikos“ klinikoje įvykdyta įžūli vagystė: iš gydytojos kabineto dingo dvi piniginės. Manoma, jog jas nugvelbė tariamos pacientės palyda apsimetusi moteris. Prašoma visuomenės pagalbos ieškant tyrimui reikšmingos informacijos galinčio turėti asmens.
Ieškoma vagystės tyrimui reikšmingos informacijos galinti suteikti moteris
Ieškoma vagystės tyrimui reikšmingos informacijos galinti suteikti moteris / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

Į 15min penktadienį kreipėsi apvogtos Kauno gydytojos sutuoktinis.

Pasak jo, tyrimui reikšminga moteris ketvirtadienį apie 11 val. atėjo į „Bendrosios medicinos praktikos“ kliniką ir iškart pasuko odontologų kabinetų link. Ten ji buvo pastebėta vienos iš slaugytojų. Medikė pasiteiravo, pas kokį specialistą pacientė atėjo. Lankytoja atsakė, kad tiesiog laukia draugės.

„Slaugytojai pasitraukus, ši moteris kelias akimirkas liko viena prie kabineto. Po kelių minučių atėjusi pacientė pastebėjo tą asmenį stovintį prie pat durų. Ji laikėsi rankenos, rakinėjo duris. Raktą slaugytoja buvo palikusi spynoje.

Atsisukusi ta lankytoja tikrai pacientei pasakė, kad gydytoja išėjo į namus su rankine ir nebegrįš. Po to skubiai pasišalino iš klinikos, kažką intensyviai dėdamasi į rankinę. Daugiau nieko laukiamajame tuo metu nebuvo.

Gydytojai grįžus į kabinetą, pastebėta, kad iš spintelėje paliktos rankinės yra dingusios dvi piniginės. Gaila, kad pacientė neiškart pasakė apie regėtą asmenį – praradome brangų laiką. Kreipėmės į policiją“, – teigė apvogtosios vyras.

Anot jo, materialinė žala nėra didelė, tačiau dingo visi dokumentai: ID, vairuotojo pažymėjimas, darbo ir specialisto pažymėjimai, banko kortelės ir kita asmeninė informacija.

„Šis įvykis labai mus sukrėtė, sukėlė papildomų rūpesčių, nes po keleto dienų turime skristi į užsienį. Skrydžio bilietuose yra nurodyti asmens dokumentų numeriai, tad dabar neaišku, ar dėl to nekils papildomų problemų“, – kokios žalos pridarė žaibiška vagystė, atskleidė kaunietis.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, gegužės 25 d. apie 10.50 val. Kaune, Savanorių pr. esančioje gydymo įstaigoje 1977 m. gimusi darbuotoja pastebėjo, jog iš kabinete buvusios rankinės pavogtos dvi piniginės. Vienoje buvo įvairūs dokumentai, kitoje grynieji pinigai. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes, padaryta žala tikslinama.

Klinikos vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

„Labai prašome atsiliepti tuos, kurie gali atpažinti nuotraukoje užfiksuotą moterį. Būsime dėkingi už bet kokią naudingą informaciją“, – į visuomenę kreipėsi vyras.

Informaciją apie minėtą asmenį ar vagystės aplinkybes galima teikti šiais kontaktais: +370 620 48169 arba +370 686 75920.

09.41 val. Pasirodžius šiai publikacijai, pirmadienio rytą su redakcija susisiekė Saulius: „Jau galiu dėkoti jūsų redakcijai už pagalbą. Prieš 20 min. su manimi susisiekė pareigūnas iš kito komisariato. Informavo, kad pagal jūsų publikacija liudininkai atpažino asmenį. Šiandien medžiagą perduos tiriančiam pareigūnui“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius