Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip dabar atrodo Drąsius Kedys? (atnaujinta 14.30 val., nuotraukos)

Lietuvos policija išplatino vieno ieškomiausių asmenų fotomontažus.
Galimai užsimaskavusio D.Kedžio fotorobotai
Galimai užsimaskavusio D.Kedžio fotorobotai / Policijos fotomontažai

D.Kedį medžiojantys pareigūnai suka galvas, kaip dabar galėtų atrodyti garsusis bėglys. Pirmadienį Policijos departamentas išplatino keletą D.Kedžio nuotraukų, pakeistų kompiuteriu.

Viename šių fotomontažų D.Kedžiui pripaišyta barzda, kitame – ūsai. Dar viename kadre garsusis kaunietis aprengtas solidžiu kostiumu.

Pirmadienį Lietuvos policijos vadovai surengė spaudos konferenciją, kurioje pristatatė 2009 metų policijos veiklos rezultatus, šių metų veiklos perspektyvas, nusikalstamumo tendencijas, stacionarių greičio matavimo prietaisų sistemų veiklą ir kitą aktualią informaciją.

Pristatyme dalyvavęs policijos generalinio komisaro pavaduotojas Visvaldas Račkauskas ypatingą dėmesį skyrė D.Kedžio paieškų aktualijoms.

„Informacija apie galimas jo pasirodymo vietas yra iš Lietuvos gyventojų. Kiek buvo gauta pranešimų, visi patikrinti. Bet nė vienas jų nepasitvirtino, buvo suklysta. Tiesiog žmogus buvo panašus, bet ne jis“, – pasakojo V.Račkauskas.

Aukštas Policijos departamento pareigūnas minėjo, kad mūsų šalies teisėsaugininkai bendradarbiauja su užsienio partneriais ir intensyviai tęsia D.Kedžio paiešką. V.Račkauskas išreiškė viltį, jog garsųjį pradingėlį pareigūnams pavyks rasti.

Kaip žinoma, D.Kedys policijos ieškomiausių asmenų sąraše įrašytas antras.

Beje, neseniai JAV Federalinių tyrimų biuras (FBI) išplatino ieškomiausio pasaulyje teroristo Osamos bin Ladeno pasendintą atvaizdą, tačiau kilo skandalas paaiškėjus, jog kompiuterinėms machinacijoms panaudotos tikros vieno Ispanijos politiko nuotraukos.

15min.lt primena, kad D.Kedys – prieštaringai vertinamas kaunietis verslininkas, tapęs vadinamojo pedofilos skandalo herojumi. 2009 metų spalio 5 dieną Kaune buvo nušautas teisėjas Jonas Furmanavičius ir D.Kedžio vaiko motinos sesuo Violeta Naruševičienė.

D.Kedį (gim. 1972 m.) policija įvardijo kaip pagrindinį įtariamąjį.

D.Kedys dėl galimo mažametės dukters seksualinio išnaudojimo kreipėsi į pareigūnus, tačiau byla dėl pedofilijos beveik metus buvo vilkinama. Kaip galimus mergaitės skriaudikus D.Kedys viešai įvardijo Kauno politiką ir verslininką Andrių Ūsą, Kauno apygardos teisėją J.Furmanavičių ir vyrą, vardu Aidas. D.Kedys taip pat tvirtino, kad pedofilams galėjo talkinti jo buvusi draugė ir vaiko motina Laimutė Stankūnaitė bei jos sesuo V.Naruševičienė. Po šūvių į teisėją bei V.Naruševičienę D.Kedys dingo kaip į vandenį. Paskelbta tarptautinė jo paieška.

D.Kedys šalyje žaibiškai tapo legendiniu asmeniu, savotišku kovos su pedofilija vėliavnešiu.

Policijos fotomontažai/Galimai užsimaskavusio D.Kedžio fotorobotai
Policijos fotomontažai/Galimai užsimaskavusio D.Kedžio fotorobotai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius