Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karšta ugniagesių para: sudaužytame golfe prispausta moteriškė, ant vilkiko užkritęs medis, didžiulis gaisras turguje

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino karštos praėjusios paros rezultatus.
Gaisras Gariūnuose
Gaisras Gariūnuose / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašytas 31 gaisras ir 18 kitų gelbėjimo darbų, kuriuos atliko mūsų šalies ugniagesiai gelbėtojai. Žmonių aukų šiuose gaisruose buvo išvengta, ugnis tik niokojo pastatus ir kitą jų turtą, pažymima PAGD atstovų trečiadienį išplatintame pranešime.

Antradienio ryte Kėdainių rajono Surviliškio kaime gaisras kilo čia esančiame name. Gaisrą sukėlė užsidegusi automatinė skalbimo mašina. Ugnį užgesino patys namo gyventojai dar iki ugniagesių atvykimo. Per gaisrą apdegė minėtoji skalbimo mašina, aprūko katilinės sienos.

Kitas gyvenamasis namas vakar popiet užsidegė Šalčininkų rajono Dailidžių kaime. Per gaisrą apdegė pastato stogas, viduje išdegė sienos, lubos ir baldai. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Panevėžio rajono Uliūnų kaime vakar pavakary užsiliepsnojo nenustatyto savininko šiuo metu negyvenamas namas. Gaisro metu visiškai sudegė pastato stogas, apdegė bei aprūko namo vidaus sienos. Įvykis tiriamas.

Utenoje, Taikos gatvėje, vakar gaisras kilo daugiabučio namo buto balkone. Per gaisrą išdegė medinės grindys ir balkono sienų dailylentės. Įtariama, kad tai buvo tyčinis padegimas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Alytaus rajono Daugų miestelyje vakar vakare užsidegė medinė pirtis. Čia pažeidus krosnių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisykles ties kaminu pradėjo smilkti apšiltinimo medžiaga. Per gaisrą apdegė pirties lubos.

Radviliškio rajono Spičių kaime vakar vakare užsiliepsnojo medinė daržinė. Gaisro metu sudegė daržinės stogas, sienos ir kelios tonos šieno rulonų. Gaisro priežastys tikslinamos.Kėdainių rajone susidūrė lengvasis automobilis „Honda Acord“ ir vilkikas „Scania“. Vilkikas nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį, kuris užvirto ant kabinos.

Šiąnakt Švenčionių rajono Aidukų kaime užsidegė ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, stipriai apdegė medinės sienos, viduje buvę ūkio bei namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro priežastys nustatinėjamos.

Ugnis antradienį nusiaubė ir du automobilius. Klaipėdoje, Šilutės plente, vakar ryte užsiliepsnojo lengvasis automobilis „VW Vento“. Ugnis išdegino variklio skyrių, aprūko variklio dangtis ir priekiniai šonai, apsilydė prietaisų skydelis.

O Molėtų rajono Galinių viensėdyje vakar vakare užsidegė lengvasis automobilis „Renault Clio“. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai. Abu įvykiai tiriami.

Kėdainių gelbėtojams vakar teko šalinti avarijos, įvykusios kelyje Aristava – Kėdainiai – Cinkiškiai, kur susidūrė lengvasis automobilis „Honda Acord“ ir vilkikas „Scania“, padarinius.

Po susidūrimo vilkikas nuvažiavo nuo važiuojamosios kelio dalies ir atsitrenkė į medį, kuris užvirto ant vilkiko kabinos. Ugniagesiai medį supjaustė ir pašalino nuo vilkiko, taip pat susėmė išbėgusius naftos produktus bei užklijavo pramuštą vilkiko baką.

Trakų gelbėtojai vakar Markutiškių kaime iš avarijoje suknežinto lengvojo automobilio „VW Golf“ išlaisvino prispaustą 47 metų moterį ir perdavė ją medikams.

Didžiausio dėmesio sulaukė gaisras, vakar apie 21 val. 52 min. kilęs Vilniuje, Gariūnų turgavietėje. Čia užsidegė UAB „Jurgena“ 110 metrų ilgio ir 30 metrų pločio metalinių konstrukcijų prekybos paviljonas. Gesinti šio gaisro buvo pasiųstos didelės sostinės ugniagesių pajėgos: 14 gaisrinių autocisternų ir kitų specialiųjų automobilių bei 42 ugniagesiai. Gaisro metu buvo sudaryti 3 darbo barai. Apie 23 val. 32 min. ugnis buvo lokalizuota, o naktį apie 2 val. 30 min. – užgesinta. Gaisro metu nudegė beveik visas tentu dengtas stogas, išdegė vidus ir jame buvę kioskai su automobilių, santechnikos, kosmetikos ir kitomis prekėmis. Nuo ugnies buvo apsaugotas šalia stovintis kitas prekybos paviljonas. Ugnies padaryti nuostoliai skaičiuojami, o gaisro priežastys nustatinėjamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius