Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune dingusi 12 tūkst. eurų vertės „Toyota“ rasta apardyta dar tą pačią dieną, vagys turėjo ir ginklų

Gruodžio 27 dieną Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams per labai trumpą laiką pavyko išaiškinti automobilio vagystę, kai tos pačios dienos rytą buvo gautas pranešimas apie pavogtą automobilį „Toyota Yaris Hybrid“.
Rastas Kaune pavogtas „Toyota Yaris Hybrid“
Rastas Kaune pavogtas „Toyota Yaris Hybrid“

Kaip anksčiau skelbė 15min, gruodžio 27 dieną apie 09.15 valandą Kauno A.Juozapavičiaus prospekte buvo pastebėta, kad iš uždaros automobilių stovėjimo aikštelės pavogtas 2016 metų laidos automobilis „Toyota Yaris Hybrid“. Nurodyta vertė – 12 tūkst. eurų.

Tos pačios dienos vakare, apie 20.25 valandą, Kauno Švenčionių gatvėje pareigūnai surado pavogtą automobilį, kurį jau buvo spėta iš dalies išardyti.

Sulaikyti ir du vyrai, siejami su šio automobilio vagyste.

Pareigūnai aptiko ne tik pavogtą automobilį, bet ir tris galimai dujinius šaunamuosius ginklus, kurie buvo laikomi be leidimo. Šiuo metu ginklai yra paimti, atliekamas jų tyrimas, po kurio bus sprendžiama, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Kartu rasti ir įvairūs įrankiai (elektroninis užvedimo įrenginys, laužtuvai ir kt.), galimai naudoti automobilių vagystėms vykdyti.

Praeityje už nusikaltimus – vagystes, smurtą, viešosios tvarkos pažeidimus, narkotines medžiagas – teistas kaunietis (gim. 1982 m.) ir anksčiau neteistas, taip pat Kauno miesto gyventojas (gim. 1962 m.) yra sulaikyti. Po asmenų apklausų bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių skyrimo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už didelės vertės svetimo turto vagystę gresia laisvės atėmimas iki 8 metų.

Ikiteisminį tyrimą atlieka Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius