Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune, jachtų dažymo ceche, kilo didžiulis gaisras (papildyta 14.36 val., nuotraukos)

Antradienį ryte Kaune, Technikos gatvėje, kilo gaisras. Patikslintais duomenimis, gaisras kilo valčių ir jachtų gamykloje, dažymo ceche, priklausančiame bendrovei „Plastolitas“. Nelaimės metu nukentėjo vienas vyras, kuris apsinuodijo dūmais.
Gaisras Kaune, Technikos gatvėje
Gaisro Technikos gatvėje vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gaisras įsiplieskė 9.58 val. Į įvykio vietą išsiųstos trys ugniagesių mašinos. Netrukus prie jų prisijungė dar tiek pat autocisternų ir operacijos vadovavimo štabas.

Papildyta 11.05 val.:  Nuo gaisro nukentėjo įmonės „Plastolitas“ patalpos. Jose buvo keletas valčių, kurios sudegė.

Papildyta 11.15 val.: Patikslintais duomenimis, gaisras kilo valčių ir jachtų gamykloje, dažymo ceche. Iš Technikos gatvėje 6 esančių patalpų gaisras persimetė į greta, Technikos gatvė 8C esantį pastatą, kuriame valtys saugomos.

Prie 3 gaisrą gesinusių autocisternų netrukus prisijungė kolegos – iš viso liepsnas gesino 6 autocisternos.

10.41 val. ugnis lokalizuota. Nukentėjo vienas žmogus. Dūmais apsinuodijęs vyras išvežtas į ligoninę. Pavojaus jo gyvybei nėra.

Papildyta 11.42 val.: Kaip 15min.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, gaisras kilo jachtų dažymo kameroje. Nelaimės priežastis dar tikslinama. Nelaimės metu apdegė patalpa, kurioje jachtos buvo dažomos, taip pat sandėlys, į kurį liepsnos persimetė iš gaisro židinio.

Gaisras likviduotas 11.30 val.

Papildyta 14.36 val.:  Nuo gaisro nukentėjo bendrovei  „Amber Boat“ priklausantys laivai: dvi jachtos visiškai sudegė, dar dvi apdegė. Tyrėjų nuomone, gaisras kilo dėl gedimo elektros įrangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius