Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune nufilmuoti ir sučiupti iš automobilio vagiantys ilgapirščiai

Gegužės 11 d. apie 1.48 val. V.Krėvės prospekte automobilių stovėjimo aikštelėje išdaužus durelių stiklus apvogtas 1992 m. gimusiam vyrui priklausantis automobilis „Peugeot Boxer“. Iš automobilio pavogta automagnetola ir navigacinė sistema. Padaryta 120 eurų žala.
Vagystė
Vagystė / Kauno apskrities VPK medžiaga

Ši vagystė buvo užfiksuota miesto vaizdo stebėjimo kameromis. Kameromis fiksuojamą vaizdą stebintis operatorius pastebėjo du asmenis, kurie įsibrovė į transporto priemonę, pagrobė viduje esantį turtą ir pasišalino. Tačiau pareigūnai abu asmenis sulaikė.

Pas 1992 m. gimusį vyrą už striukės rasta automagnetola ir navigacinė sistema su SD kortele ir automobiliniu įkrovikliu. Jis ir kitas, 1996 m. gimęs vyras, sulaikyti ir pristatyti į policijos komisariatą.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtariami. Už tokio pobūdžio nusikaltimus baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki 6 metų. Abu įtariamieji anksčiau teisti už nusikaltimus nuosavybei.

VIDEO: Operatyviai sulaikyti vagyste įtariami asmenys

Ikiteisminį tyrimą atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai.

Kadangi nusikalstamų veikų padarymo aplinkybės aiškios, o abu įtariamieji prisipažįsta padarę jiems inkriminuojamas nusikalstamas veikas ir nuoširdžiai dėl to gailisi, pareigūnai atlikę išsamų ikiteisminį tyrimą ir nustatę visas tiriamo įvykio aplinkybes kartu su tyrimą organizuojančia ir kontroliuojančia Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūra, bylos medžiagą artimiausiu metu planuoja atiduoti pagreitinto proceso tvarka nagrinėjimui Kauno apylinkės teismui.

Kauno apskrities policija informuoja, kad jeigu šalia nėra policijos pareigūno, dar nereiškia, kad jūsų veiksmai liks nepastebėti. Vien tik šių metų balandžio mėnesį miesto stebėjimo kamerų pagalba buvo užfiksuoti 49 Kelių eismo taisyklių pažeidimai, 24 kiti administracinės teisės pažeidimai, nustatytos 2 nusikalstamos veikos, 12 kartų suteikta informacija atliekamiems ikiteisminiams tyrimams ir 6 – administraciniams tyrimams bei 7 kartus suteikta socialinė pagalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius