Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kaune nustatyta kontrabandines cigaretes platinusi moteris

Kauno apskrities policijos pareigūnai toliau aktyviai organizuoja prevencines priemones, skirtas išaiškinti ir užkardyti akcizais apmokestinamų prekių nelegalią apyvartą. Sausio 18 d. pričiupta viena kontrabandinių prekių pardavėja bei iš jos nelegalių cigarečių įsigijęs vyras.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / Kauno apskrities VPK nuotr.

Sausio 18 d. Kauno apskrities VPK pareigūnai organizavo patikrinimus policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje. Kauno Koklių g., nustatę pažeidimus, pradėjo dvi administracinių nusižengimų bylų teisenas, – informuoja Kauno apskrities policija.

Kauno apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės
Kauno apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo, laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo, pažeidžiant nustatytą tvarką, administracine tvarka teks atsakyti dviem asmenims. Vienas vyras nustatytas pirkęs Lietuvos Respublikos nustatyta tvarka nepaženklintas cigaretes, o pas moterį, platinusią jas, rasta ir paimta 510 pakelių kontrabandinių cigarečių.

Pareigūnai primena, kad ir toliau bus aktyviai organizuojamos priemonės, kuriomis siekiama išsiaiškinti bei realizuoti turimą informaciją apie asmenis, galimai užsiimančius tokia veikla. Taip pat primenama, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti internetiniame puslapyje www.beseselio.lt, anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Kauno apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės
Kauno apskrities VPK nuotr./Kontrabandinės cigaretės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius