-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune per žaibišką naktinę vagystę apšvarintas „Topo centras“

Per naktinį įsilaužimą į buitinės technikos ir aparatūros parduotuvę „Topo centras“ Savanorių pr. pagrobta prekių už maždaug 20 000 eurų.
Lietuvoje atidaryta pirmoji „Apple Shop“
Asociatyvi iliustracija: vagį labiausiai domino „Apple“ išmanieji telefonai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris antradienio pavakarę 15min informavo, kad pirminis pranešimas apie naktinę vagystę buvo gautas gegužės 16 d. 3.50 val.

Vagystė iš „Topo centro“ buvo žaibiška – apsaugininkai atvyko po kelių minučių, tačiau nusikaltėlis su grobiu jau buvo pasišalinęs. Nusikaltimas užfiksuotas vaizdo kameromis.

Pirminiais tyrimo duomenimis, antradienį apie 3.55 val. policijoje gautas pranešimas iš apsaugos įmonės „Grifs AG“ darbuotojų, kad Kaune, Savanorių pr. esančioje parduotuvėje išdaužtas langas, galimai kažkas patekęs į vidų.

Preliminariais duomenimis, žala dėl šios vagystės gali siekti apie 20 000 eurų. Įsilaužėlį domino mobilieji, jo grobio krepšyje atsidūrė daugiausiai „Apple iPhone“ telefonai.

Kauno apskrities VPK atstovė Odeta Vaitkevičienė 15min sakė, kad dėl šio didelės vertės svetimo turto pagrobimo yra atliekami intensyvūs ikiteisminio tyrimo veiksmai: „Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d.“

Tyrimą kontroliuoja ir organizuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius