Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune nuo elektrinio prekių keltuvo iš 4 metrų nukrito du vyrai (papildyta 10.30 val.)

Paaiškėjo, kad Vilijampolėje esančioje įmonėje nukentėjo ne vienas, bet du vyrai – 56-erių ir 53-ejų kauniečiai. Lifto jie nebuvo prispausti. Įvairių traumų patyrė nukritę iš 4 metrų aukščio nuo elektrinio prekių keltuvo.
Kasdien į devintą aukštą priverstus lipti daugiabučių gyventojus valdininkai ragina atsisakyti paslaugų neteikiančios bendrovės.
Pirminiais duomenimis, liftas nukrito ir prispaudė vyriškį, kai trūko vienas iš trosų. / J.Kalinsko nuotr.

Anksčiau skelbta, kad nelaimės metu susižalojo vienas vyras. Buvo kalbama, kad jį prispaudė liftas. Medikų teigimu, nukentėjęs vyras jautėsi gerai. Rimtų traumų jam pavyko išvengti, tačiau teks gydytis šlaunikaulio lūžį.

Pranešimas apie nelaimę bendruoju pagalbos telefonu 112 gautas pirmadienį 9.22 val. Skambinančiojo teigimu, Varnių gatvėje 48 pramoninis liftas prispaudė žmogų.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesių pajėgos, Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties brigada. Pasak medikų, atvykę į vietą vyriškį jie rado gulintį ant žemės. Jis buvo sąmoningas. Nustatyta, kad jam lūžo šlaunikaulis. Nelaimės aplinkybės dar tikslinamos, taip pat aiškinamasi, ar nukentėjęs vyras yra įmonės, kurioje įvyko nelaimingas atsitikimas, darbuotojas.

Pirminiais duomenimis, ant žmogaus kojos liftas nukrito trūkus lynui. 

Papildyta 10.30 val.: Paaiškėjo, kad Vilijampolėje esančioje įmonėje nukentėjo ne vienas, bet du vyrai – 56-erių ir 53-ejų kauniečiai. Pasak įvykio vietoje buvusių ugniagesių gelbėtojų, vyriškiai susižalojo bendrovei „Žibutė“ priklausančiame dviaukščiame sandėlyje. Nelaimė įvyko pastato rūsyje. Vyrai nukrito prie lifto šachtos iš 4 metrų aukščio nuo elektrinio prekių keltuvo.

Ugniagesių teigimu, nė vienas jų nebuvo prispaustas lifto, kaip kad buvo skelbta anksčiau. Sužeistieji neprarado sąmonės. Atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai juos išvežė į miesto ligoninę, kur jiems suteikta pirmoji pagalba. Patirtos traumos nė vieno gyvybei pavojaus nekelia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius