Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune, prie daugiabučio namo konteinerių, nudurtas 26-erių metų vyras (nuotraukos)

Švęsti Jonines susiruošusius Šiaurės prospekto 34-ojo namo Kaune gyventojus išgąsdino kieme pamatytas vaizdas: prie konteinerio rastas nudurtas jaunas vyras.
Kaune, Šiaurės prospekte, nudurtą vyrą medikai dar bandė gaivinti, tačiau jis nebeatsigavo.
Kaune, Šiaurės prospekte, nudurtą vyrą medikai dar bandė gaivinti, tačiau jis nebeatsigavo. / 15min skaitytojo nuotr.

Apie tai 15min.lt informavęs skaitytojas sakė per langą matęs du greitosios medicinos pagalbos automobilius ir policiją. Vėliau atvykęs policijos katafalkas išgabeno vyro kūną.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties medikai pasakojo iškvietimą į Eigulių mikrorajoną, Šiaurės prospekto 34-ojo namo kiemą, gavę antradienį apie 18.43 val. Greitąją iškvietusi moteris tvirtino, kad prie konteinerių guli vyras, kuriam sužeista ranka.

Atvykę medikai iš karto nustatė, kad durtinė vyro žaizda pavojingesnė. Pirminiais duomenimis, peiliu jam buvo durta žasto srityje ir greičiausiai pataikyta į arteriją. „Vyras buvo stipriai nukraujavęs. Pirmoji brigada į pagalbą išsikvietė kolegas su reanimobiliu, bandėme vyrą gaivinti visomis priemonėmis, tačiau jis neišgyveno. Iki tol, kol buvo iškviesti medikai, jis jau buvo stipriai nukraujavęs“, – pasakojo Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.

Vyro rūbų kišenėse rasti asmens dokumentai, todėl atvykusi į nelaimės vietą policija neužtruko nustatydama jo asmenybę. Paaiškėjo, kad nudurtasis – 26-erių metų kaunietis Nikolajus K. Medikų teigimu, jis galėjo būti narkomanas ar su jais susijęs asmuo. Tačiau tikslesnes išvadas pateiks tyrimą į savo rankas perėmę policijos pareigūnai. Kol kas tikslios nelaimės aplinkybės nėra aiškios. Liudininkų teigimu, prie konteinerių 26-erių vyrą nudūrė kitas vyras. Negalutiniais duomenimis, jis kol kas nėra sulaikytas.

Dėkojame skaitytojams iš Kauno, Šiaurės prospekto, už įvykio nuotraukas!  

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius