Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune sulaikytas asmuo, galimai vykdęs plėšimus prieš moteris

Penktadienį apie 14 val. Kaune, Šilainiuose, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė vyrą, galimai savaitės bėgyje įvykdžiusį 4 plėšimus, panaudojant peilį.
Įtariamasis
Įtariamasis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Sausio 8 d. apie 19 val. 25 min. Kaune, Studentų g., namo kieme, vyriškis, uždengė ranka merginai (g. 1995 m.) veidą ir grasindamas peiliu, reikalavo atiduoti pinigus, tačiau, kadangi nukentėjusioji jų neturėjo, pagrobė banko kortelę ir liepė pasakyti PIN kodą. Nukentėjusioji iš pagrobtos banko kortelės sąskaitoje neteko 130 eurų. Turtinė žala – 130 eurų.

Sausio 12 d. apie 19 val. 45 min. Kaune, Partizanų g. esančio namo laiptinėje, šalia įėjimo ir pašto dėžučių, vyriškis grasindamas merginai (g. 1996 m.) peiliu, reikalavo atiduoti pinigus ir telefoną. Nukentėjusioji nurodė, kad išsigandusi atidavė 40 eurų grynųjų pinigų ir savo mobilaus ryšio telefoną, kurio vertė 180 eurų. Užpuolikas su pagrobtais pinigais ir telefonu pasišalino. Turtinė žala 220 eurų.

Sausio 13 d. apie 14 val. Kaune, Benediktinių g., vyriškis, grasindamas merginai (g. 1996 m.) peiliu, reikalavo atiduoti pinigus, tačiau, kadangi nukentėjusioji jų neturėjo, pagrobė banko kortelę ir liepė pasakyti PIN kodą. Ar nuo sąskaitos nuimti pinigai, tikslinama. Turtinė žala nustatinėjama.

Sausio 13 d. apie 16 val. 50 min. Kaune, Savanorių pr., požeminėje perėjoje, vyriškis, grasindamas merginai (g. 1987 m.) peiliu, pagrobė rankinę, kurioje buvo asmens dokumentai, dvi banko mokėjimo kortelės, USB atmintinė, namų raktai ir apie 140 eurų. Turtinė žala apie 150 eurų.

Sulaikomas vyras (gimęs 1986 m.) aktyviai priešinosi, bandė išvengti sulaikymo. Kaip paaiškėjo, anksčiau ne kartą už vagystes ir plėšimus teistas vyras pareigūnų yra ieškomas administracinės teisės byloje. Jam paskirta atlikti administracinį areštą.

Asmenis, galimai nukentėjusius nuo šio vyro, Kauno pareigūnai prašo kreiptis telefonais (8 37) 30 34 05 , (8 37) 30 36 96 arba el. paštu ausra.menseviciene@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius