-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno pareigūnai sulaikė vyrus, galimai bandžiusius pasipelnyti iš metalo

Kauno apskrities policijos pareigūnai, turėdami informacijos, kad vienoje iš Kauno Taikos pr. veikiančių įmonių gali būti vagiamas turtas, spalio 20 d. pradėjo ikiteisminį tyrimą. Tądien operatyviai sulaikyti keturi asmenys su 1 200 kg aliuminio, – pranešimu spaudai informuoja Kauno apskrities policija.
Kaune sulaikyti metalo vagys
Kaune sulaikyti metalo vagys / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio PK Veiklos skyriaus pareigūnams bendradarbiaujant su Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorais, atliekant slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatyti galimi keturi įtariamieji.

Tyrimo metu taip pat buvo operatyviai išaiškinta nusikaltimo vykdymo schema, todėl apie vykdomas vagystes iš įmonės, pareigūnai sužinojo anksčiau, nei tai pastebėjo kiti įmonės darbuotojai.

Kauno apskrities VPK nuotr./Kaune sulaikyti metalo vagys
Kauno apskrities VPK nuotr./Kaune sulaikyti metalo vagys

Spalio 20 d. apie 20.50 val. Kauno Islandijos pl. Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio PK pareigūnai sustabdė mikroautobusą „Peugeot Boxer“, kuriame rastos dvi paletės su 800 kg aliuminio profilio metalo. Išnuomotą transporto priemonę vairavo vyras, gimęs 1986 m.

Tą pačią dieną apie 22 val. Kauno Garažų g. su įkalčiais sulaikyti dar du vyrai, gimę 1988 m. ir 1981 m. Įtariamieji mikroautobusu „Mercedes-Benz Vito“ vežėsi 400 kg aliuminio profilio metalo.

Nepraėjus nei valandai, apie 22.40 val., sulaikytas ir ketvirtasis įtariamasis, gimęs 1987 m. Vyrui, dirbančiam įmonėje, iš kurios buvo vagiamas aliuminis, taip pat pareikšti įtarimai dėl spalio 17 d. Kalniečių parke įvykdytos šviesos žibintų vagystės.

Kauno apskrities VPK nuotr./Kaune sulaikyti metalo vagys
Kauno apskrities VPK nuotr./Kaune sulaikyti metalo vagys

Visiems sulaikytiems įtariamiesiems pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

VIDEO: Nufilmuotas metalo vagių sulaikymas Kaune

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius