-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno policija ieško įvykio, kuomet Kalniečių parke buvo peršautas jaunas vyras, liudininkų

Kovo 27 d. apie 11.30 val. Kauno Kalniečių parke tarp 1992 m. gimusio vyro ir dviejų nepažįstamų jaunuolių kilo žodinis konfliktas. Konflikto metu vienas jaunuolis iš tamsios spalvos BMW atsinešė daiktą, panašų į šaunamąjį ginklą, ir šovė. Policija ieško šio įvykio liudininkų.
Kalniečių parkas
Kalniečių parkas / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, įvykio metu buvo peršauta 1992 m. gimusio vyro kairės kojos blauzda. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Asmenis, mačiusius įvykį ir galinčius suteikti bet kokios tyrimui vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 34 85, (8 37) 30 32 84, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu daiva.nomeikine@policija.lt, eimantas.mazeika@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų .

Tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius