Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keliasdešimt tūkstančių litų kainuojančius keturračius pavogę ilgapirščiai dar nesurasti

Keturračiais prekiaujanti Kauno bendrovė neteko trijų transporto priemonių. Nuostoliai būtų dar didesni, jei įvykio vietoje per keletą minučių nebūtų pasirodę saugos tarnybos darbuotojai. Tačiau nei jiems, nei pareigūnams kol kas nepavyko nustatyti žaibiškai pasidarbavusių vagių. Policija prašo visuomenės pagalbos.
Keturratis
Keturratis. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

 Kauno policijos duomenimis, vagystė įvykdyta naktį į antradienį, apie 1.17 val. Kol kas nenustatyti ilgapirščiai išlaužę vartus įėjo į Europos prospekte esančios bendrovės patalpas ir išsivarė tris keturračius motociklus. Bendrovės duomenimis, du iš jų buvo visiškai nauji, vienas – važinėtas. Visos jos dar nebuvo oficialiai užregistruotos.

Manoma, jog vagys turėjo minčių išsivežti ir daugiau patalpose buvusių keturračių, tačiau nespėjo: netoli buvęs saugos tarnybos „Likurgas“ ekipažas atvažiavo per mažiau nei 5 minutes ir ilgapirščiai išsibėgiojo. Neatmetama, kad gerai apgalvotoje vagystėje dalyvavo ne vienas ir ne du žmonės. Pareigūnai neabejoja, kad grobis buvo nusižiūrėtas iš anksto: ilgapirščiai pasiėmė konkrečių metų – 2008-ųjų – laidos keturračius.

Nors iš karto po žaibiško apiplėšimo policija puolė sekti dar karštais pėdsakais, surasti nusikaltėlių nepavyko.

Keturračiais prekiavusios bendrovės savininkai dar skaičiuoja nuostolius, tačiau akivaizdu, jog jie sieks keliasdešimt tūkstančių.

Įvykį tiriantys pareigūnai prašo atsiliepti žmones, mačiusius antradienio naktį įvykdytą nusikaltimą. Jų skambučių laukiama telefonais Kaune 303 034 ir 303 112 arba 112.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius