-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijai įkliuvusi „pas vaiką į reanimaciją“ skubėjusi vilnietė pasiklydo meluodama

Vilniaus pareigūnai pastebi, kad ankstesniais metais kelių policijos sustabdyti pažeidėjai skubėdavo į Vilniaus oro uostą. Laikai ir kryptys keičiasi – dabar dažniausiai skubama į ligonines.
Greičio matuoklis
Asociatyvinė iliustracija / „Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį ne vienas Kelių eismo taisyklių pažeidėjų juos sustabdžiusiems Vilniaus aps. vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnams dėstė tą pačią savo elgesio versiją – sakėsi skubantys į ligonines.

Dažniausiai – į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikas, Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę, Vilniaus universiteto ligoninės Žalgirio kliniką.

Pavyzdžiui, šiandien gatvėje pareigūnų pastebėta automobilio vairuotoja vairavo automobilį neužsisegusi saugos diržo ir kelionės metu kalbėjo mobiliuoju telefonu, o jos vairuojamas automobilis neturėjo transporto priemonei privalomos techninės apžiūros. Vairuotoja teigė, kad skuba į ligoninę, nes sūnus reanimacijoje, o į telefono skambutį atsiliepė, nes „skambino iš prokuratūros“.

Administracinių teisės pažeidimų protokolą surašantiems pareigūnams vairuotoja jau teigė, kad ji tikrai nekalbėjo mobiliuoju telefonu, nes jos net telefono sąskaita tuščia. Patys pareigūnai netruko išsiaiškinti, kad moters sūnus reanimacijos skyriuje tikrai nėra gydomas. Dar vienas skubantis ir sustabdytas BMW vairuotojas lėkė į Santariškių klinikas, kitas vairuotojas – į Vilniaus greitosios pagalbos ligoninę.

Ankstesniais metais kelių policijos pareigūnų sustabdyti pažeidėjai skubėdavo į Vilniaus oro uostą. Laikai ir kryptys keičiasi, dabar skubama į ligonines. Juk oro uostas Vilniuje tik vienas, o važiavimo krypčių į ligoninę ir melo versijų yra daugiau, svarstoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius