-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kinų tautybės moteris Vilniuje nušoko nuo tilto

Palikusi atsisveikinimo raštelį nuo tilto nušoko kinų tautybės moteris.

Vakar anksti rytą Vilniuje nuo Šilo tilto nušoko moteris. Policija pranešimą apie įvykį gavo 6.30 val. Atskubėję gelbėtojai ir medikai moteriai padėti nebegalėjo – dėl patirtų traumų ji mirė iš karto.

Moteris gyveno netoli tragedijos vietos, Žirmūnuose. Kodėl ji nusprendė nusižudyti, vakar dar nebuvo žinoma. Nelaimėlė paliko atsisveikinimo raštelį, tačiau jis parašytas kinų kalba. Raštelį rado kartu gyvenęs sūnus. Jis iš karto nubėgo prie tilto, tačiau sulaikyti motinos nesuspėjo. Mažo ūgio moteris iš namų specialiai atsinešė kėdutę, kad galėtų persisverti per turėklus. Ji nukrito ne į vandenį, tuomet gal dar būtų buvę įmanoma ją išgelbėti, o šalia – ant grindinio. Medikams beliko konstatuoti mirtį.

Moteris jau nebe pirmus metus gyveno Lietuvoje su sūnumi, kuris vadovauja vienai bendrovei. Vyras pažadėjo išversti atsisveikinimo raštelį ir atnešti vertimą į policiją. Vakar popiet pareigūnai jo dar nebuvo gavę, tad aplinkybių tyrimas pristabdytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius