-65% metinei prenumeratai! Išskirtinis pasiūlymas.
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
01 23

Klaipėdoje – gąsdinimai pedofilais, policija teigia nieko neradusi

Klaipėdiečiai vieni per kitus dalinasi įrašu feisbuke apie neva bandytą pagrobti mažametę mergaitę. Esą tik pilietiško praeivio dėka buvo užkirstas kelias nelaimei. Pranešimą buvo gavusi ir uostamiesčio policija.
Įrašas apie įvykį Klaipėdoje
Įrašas apie įvykį Klaipėdoje / 15min montažas

Informacija apie tariamą bandymą pagrobti mergaitę paplito praėjusią savaitę. Įrašą miesto bendruomenės puslapyje parašiusi moteris teigė, kad incidentas nutiko prie Žardės „IKI“ parduotuvės.

Esą kažkoks vyras apie 17 val. nežinia kur vedėsi 10-12 metų mergaitę. Aplinkui zujo žmonės, tačiau į situaciją, kuri iš šalies atrodė bauginanti, dėmesį atkreipė tik du. Mergaitė atrodė išsigandusi, kai vyras ją bandė vestis. Praeivis jai liepė bėgti namo. Ši ir pabėgo.

Atrodė tvarkingas vyras

Įrašo autorė nurodė ir kaip atrodė vyriškis, bandęs nusivesti vaiką. Esą iš pažiūros jam – apie keturiasdešimt, atrodęs tvarkingai, vedėsi ir šuniuką.

Apie šį įvykį esą informuota policija.

Kiek išsiaiškino 15min, apie incidentą iš tiesų informuotas Klaipėdos apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas (VPK). Pareigūnai, sulaukę skambučio, nuvyko prie minėto prekybos centro. Tačiau įvykio vietoje nebuvo nei tariamo grobiko, nei pranešėjo.

Klaipėdos apskrities VPK atstovė Andromeda Grauslienė pabrėžė, kad situacijos su vaikais visada yra jautrios. Ypač, kai tik ką per šalį nuvilnijo istorija apie Kaune pagrobtą ir garaže laikytą mažametę.

Pirmiau į feisbuką, po to į policiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius