Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos ligoninėje mirė moteris, kurios automobilis išvakarėse susidūrė su teisėjos mašina

Klaipėdos ligoninėje mirė moteris, kuri ketvirtadienį automobiliu išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su teisėjos automobiliu. Po avarijos, moteris buvo nuvežta į ligoninę, tačiau jos gyvybės išgelbėti nepavyko.
Žvakutė
Žvakutė / Photos.com

Kaip informuoja Policijos departamentas, penktadienį apie 13 val. Klaipėdos ligoninėje mirė A.G. (gimusi 1943 m.), kuri lapkričio 29 d. Kretingos r., kelio Šiauliai–Palanga 143 km, nukentėjo eismo įvykio metu.

Apie šią avariją 15min.lt jau skelbė. Ketvirtadienį apie 17.40 val., Kretingos rajone, ties Vydmantų kaimu, kelyje Šiauliai–Palanga, automobilis „Audi 80“, vairuojamas A.G. (gimusi 1943 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu nuosavu automobiliu „Nissan Almera Tino“, kurį vairavo blaivi Kretingos rajono apylinkės teismo teisėja Diana Navickienė (gimusi 1973 m.).

Per avariją „Audi“ vairuotoja buvo gana sunkiai sužalota. Jai nustatytas galvos sumušimas, rankos nubrozdinimas ir kepenų plyšimas. Moteris buvo skubiai nuvežta į ligoninę ir penktadienį čia mirė.

Teisėjai diagnozuotas kojos čiurnos patempimas, ji gydoma ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius