Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos policija viešina vaizdo įrašą, kaip reido metu mirė 20-metis vaikinas

Uostamiestyje, Melnragėje policijos patikrinimo metu mirus 20-mečiui vaikinui, visuomenei pateikiama to vakaro įvykių filmuota medžiaga. Pagrindinė pareigūnų siunčiama žinutė: nieko mirtinai grėsmingo ar pavojingo jų veiksmuose nebuvo, atvirkščiai, patruliai dėjo visas pastangas, kad išsaugotų jauno žmogaus gyvybę.

Kol kas nepaaiškinta jauno „Citroen“ keleivio mirtis sujaudino ir pačius uostamiesčio policijos pareigūnus. Klaipėdos vyriausiasis komisariatas demonstruoja atvirumą ir norą rasti atsakymus į velionio šeimą ir visą visuomenę dominančius esminius klausimus.

Spalio 25 d., apie 20.50 val., siekiant užtikrinti viešąją tvarką, vykdant policinę priemonę, tikrintos galimos nepilnamečių susibūrimo vietos Klaipėdos mieste. Melnragėje, prie molo, Vėtros g., automobilių stovėjimo aikštelėje pastebėję įtarimų sukėlusį automobilį „Citroen“, kurio langai buvo stipriai aprasoję iš vidaus, pareigūnai patikrino viduje buvusius asmenis.

Pareigūnai patys gaivino vaikiną ir tuo pačiu ryšio priemonėmis skubino medikus.

Automobilio salone ant grindų mėtėsi alkoholinio gėrimo butelis. Automobilyje buvo 1994 m. gimęs vairuotojas, ant galinės sėdynės sėdėjo 1996 ir 2000 m. gimusios merginos, priekinėje keleivio sėdynėje – 1999 m. gimusiam vaikinui pasidarė bloga, jis ėmė prarasti sąmonę. Pareigūnai iškvietė medikus, vaikiną paguldė lauke ant šono, gaivino, tikrino pulsą. Kelis kartus ryšio priemonėmis skubino medikus.

Atvykus greitosios medicinos pagalbos brigadai – 1999 m. gimęs jaunuolis perduotas medikams. Vėliau gautas pranešimas, jog vaikinas pakeliui į ligoninę mirė.

15min.lt nuotr./Artimieji gedi per policijos reidą staiga mirusio dvidešimtmečio Eimanto.
15min.lt nuotr./Artimieji gedi per policijos reidą staiga mirusio dvidešimtmečio Eimanto.

Su jaunuoliu atsisveikinantys artimieji apie jį atsiliepė itin šiltai. Anksti mamos netekęs Eimantas apibūdinamas kaip itin ramaus ir švelnaus būdo. Studijavo statybos inžineriją, siekė tęsti mokslus.

Iš Plungės rajono kilęs dvidešimtmetis bandė gerovę kurti Klaipėdoje. Svarstoma, kas galėjo nutikti lemtingą vakarą, kad sveikatos problemomis niekada nesiskundęs jaunas tvirtas vyras susmuko.

„Netektis šokiravo mus visus, ką jau kalbėti apie tetas, močiutę, kurios juo rūpinosi. Kas ten tokio nutiko? Kas jį taip sujaudino?“ – vis klausė su 15min kalbėję giminaičiai.

Į klausimus, ar miręs vaikinas vartojo alkoholinių gėrimų arba narkotinių medžiagų, atsakyti galės tik ekspertai, atlikę tyrimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius