Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuršėnuose sugautas senučių plėšikas – buvęs Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtinis

Vasario 8-osios ryte Kuršėnuose, Vydūno gatvėje esančios bažnyčios kieme, jaunuolis, pagrobęs 75 metų moters rankinę, grobiu džiaugėsi neilgai.
Antrankiai
Antrankiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iškart po rankinės vagystės, iš bažnyčios kiemo išpuolusi moteris matė gatve nubėgantį užpuoliką, tačiau dėl  amžiaus jo vytis nepajėgė.

Pas jį rastas nukentėjusiosios mobilus telefonas ir 5 eurai.

Prie pagalbos besišaukiančios moters sustojo pro šalį važiavęs policijos automobilis. Pareigūnai, sužinoję apie ką tik įvykdytą nusikaltimą, jo aplinkybes, nuramino išsigandusią senolę ir nedelsdami suskubo karštais pėdsakais ieškoti nusikaltėlio.

Patruliai, kartu su nukentėjusia moterimi pavažiavę apie keliasdešimt metrų, pasuko nukentėjusiosios nurodyta kryptimi, link gyvenamųjų namų, kur galėjo nubėgti užpuolikas.

Čia ir buvo sulaikytas pagrobtos rankinės atsikratyti bandantis jaunuolis. Apžiūros metu pas jį rastas nukentėjusiosios mobilaus ryšio telefonas ir 5 eurai.

Senolė atpažino savo daiktus ir patvirtino, kad telefonas ir pinigai buvo rankinėje, kurią šis jaunas nedorėlis jai išplėšė iš rankų.

Buvo nustatyta, kad nusikalstamai veikai ryžosi prieš kelis mėnesius aštuoniolikos sulaukęs buvęs Šilutės rajono Švėkšnos specialiosios mokyklos auklėtinis.

Su policija jau reikalų turėjęs vaikinas pastaruoju metu glaudėsi pas Kuršėnuose gyvenančią draugę. Prieš kelias dienas draugės mamos buvo išprašytas lauk ir, neturėdamas nei pastogės, nei pinigų, ryžosi ne vienai vagystei.

Aštuoniolikmetis prisipažino, kad prieš kelias dienas, būdamas prie Kuršėnų prekybos centro MAXIMA įėjimo, jis irgi kėsinosi pagrobti rankinę iš moters rankų. Tačiau ši užpuolikui nepasidavė ir rankinę išsaugojo.

Jo laukia baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius