-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Laiškas Neringos Venckienės sūnaus vardu: „Mergaitę ir mano senelius sužalojo kaukėti smogikai“

Penktadienį internete paviešintas Neringos Venckienės sūnaus Karolio vardu pasirašytas laiškas, kuriame teigiama, kad Lietuvos pareigūnai neteisėtai siekia garsiosios bėglės ekstradicijos iš Jungtinių Valstijų. 15min pateikia šį pareiškimą beveik neredaguotą.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / 15min nuotr.

​BRANGŪS LIETUVOS ŽMONĖS,

Visų pirma noriu padėkoti visiems, kuriems dar teberūpi tiesa ir kurie jos tebeieško. Kol yra jos ieškančių, tol yra vilties, kad ji bus išviešinta. Deja, Lietuvos teisėsaugai ir valstybės pareigūnams tiesa nėra paranki, todėl jie siekia mano mamos ekstradicijos remdamiesi melagingais parodymais ir kaltinimais, bei nuslėpdami savo nusikalstamą veiklą.

Manau niekas iš Jūsų nenustebs sužinoję, kad Lietuvos valstybė pateikė Amerikai melagingą informaciją dėl Stankūnaitės spardymo, nepateikė vaizdo įrašo apie gegužės 17 dienos įvykius, ir nepateikė informacijos apie tai, kad Stankūnaitei buvo suteiktos sąlygos atvykti ir pasiimti mergaitę, bet mergaitė su ja nėjo. Niekur nepaminėjo ir apie tai, kad kovo 23 dieną mergaitė ir mano seneliai buvo sužaloti kaukėtų valstybės smogikų.

Taigi, melas vis dar akiplėšiškai žengia pirmyn, ir mano mamai reikia Jūsų pagalbos ginant tiesą Amerikos teismuose. Prašau Jūsų palaikymo šioje, kol kas nelygioje kovoje. Ačiū Jums už ištvermę ir nepasidavimą abejingumui.

​Karolis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius