-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lyg iš naujo gimusią pėsčiąją T.Narbuto g. pamačiusi vilnietė: „Privalome išsireikalauti viaduko!“

15min.lt skaitytoja Gabrielė pirmadienį Vilniuje, liūdnai pagarsėjusioje pėsčiųjų perėjoje T.Narbuto gatvėje, savo akimis stebėjo kraują stingdantį vaizdą: per vėlai pėsčiąją pamačiusi vairuotoja metėsi į šoną – kliudė kitą mašiną ir trenkėsi į stulpą. Laimingai pasibaigusios avarijos liudininkė įsitikinusi, kad eismo saugumo problemos šioje perėjoje turi būti sprendžiamos ryžtingai.
Pėsčiųjų perėja T.Narbuto gatvėje
Pėsčiųjų perėja T.Narbuto gatvėje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„T.Narbuto gatvėje Vilniuje, vėl įvyko avarija, visa laimė, per perėją ėjusi mergina spėjo grįžt atgal“, – 15min.lt pranešė įvykio liudininkė Gabrielė Š.

Palyginti laimingai pasibaigusi avarija įvyko toje pačioje vietoje, kurią paženklino didžioji 2014 m. spalio 14 dienos nelaimė, kai 19-metė „Opel Tigra“ vairuotoja Ieva Kazlaitė mirtinai partrenkė bendraamžę pėsčiąją Birutę Guigaitę.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min.lt informavo, kad pirmadienį 11 val. 55 min. T.Narbuto g., už pėsčiųjų perėjos, važiuojant T.Narbuto gatve miesto centro link, susidūrė automobiliai „Audi“ ir „Citroen“. Avarijos vairuotojai nesutarė dėl kaltės. Todėl „Audi“ vairuotojas iškvietė pareigūnus. Policija išaiškino aplinkybes ir įformino avariją kaip banalų kasdienį techninį eismo įvykį. 

Tuo tarpu įvykio liudininkės Gabrielės atmintyje šis įvykis įstrigo ne taip sausai kaip pareigūnų suvestinėje.

„Juodos spalvos mašina (Citroen), vairuojama moters, kelyje iš Pilaitės Konstitucijos prospekto link, buvo nesuvaldyta ir iš pirmos juostos metėsi į antrąją juostą, kliudė vyro vairuojamo automobilio (Audi) galą ir trenkėsi į stulpą, pėsčiųjų ženklą šalia perėjos bei į geležinių atitvarų stulpelius.

Ėjusi per perėją mergina spėjo grįžti atgal, tačiau mašina šiek tiek užkliudė jai koją. Vis dėl to pėsčioji nenukentėjo. Po kelių minučių ta mergina perėjo perėją ir įsėdo į troleibusą, važiuojantį į centrą“, – pasakojo vilnietė.

Dramatiškos avarijos liudininkė savo įspūdžius apibendrino taip: „Visuomenė privalo išsireikalaut požeminės ar antžeminės perėjos!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius