-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažeikiškė sulaukė buvusio vyro grasinimo: atsiuntė nuotrauką su ginklu rankose

Šeštadienio vakarą į policiją kreipėsi jauna moteris. Ji pranešė apie buvusio vyro grasinimus. Policija grasintoją sulaikė namuose su pistoletu ir narkotikais.
Serialo „Pasmerkti IV“ naujojo sezono pristatymo akimirka
Ginklas/ Asociatyvi nuotr. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, gegužės 30 dieną 20 valandą 45 minutės Telšių apskrities policijoje gautas pranešimas, kad tą pačią dieną apie 20 valandą 20 minučių buvęs moters, gimusios 1993 metais, vyras telefonu grasino jai ir atsiuntė nuotrauką, kurioje matosi rankoje laikomas ginklas.

Tą pačią dieną apie 23 valandą 40 minučių Mažeikių Ventos gatvėje, bute, sulaikytas neblaivus (0,55 prom.) 1993 metais gimęs grasintojas.

Jam nustatytas 0,55 proc. girtumas.

Bute rastas ir paimtas pistoletas, taip pat ant stalo aptikti baltos spalvos milteliai. Įtariama, kad tai narkotinė medžiaga.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo (145 str. 1 d.) bei neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (259 str. 2 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius