Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mažeikiuose pričiupta neteisėtai vaistais prekiavusi moteris

Tikrindami gautą informaciją, kad Mažeikių mieste nelegaliai prekiaujama vaistiniais preparatais, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariat Nusikaltimų tyrimo skyriaus Ekonominių nusikaltimų tyrimo poskyrio ir Mažeikių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai apsilankė viename Pavasario g. daugiabučio namo bute. Informacija pasitvirtino.
Konfiskuoti vaistai
Konfiskuoti vaistai / Policijos nuotr.

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, keturiasdešimtmetės mažeikietės R.V. bute buvo rasta dešimt pakuočių vaistinio preparato „LiDa", septynios pakuotės vaistinio preparato „Botanical Slimming" ir viena pakuotė vaistinio preparato „Reduce-15mg". Nei preparatų įsigijimo, nei leidimo verstis prekyba dokumentų R.V. neturėjo.

Patikrinus Lietuvos Respublikoje notifikuotų maisto papildų sąraše bei Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos vaistinių preparatų registre nustatyta, kad rasti produktai nėra notifikuoti Lietuvoje, o vadovaujantis Lietuvos Respublikos Farmacijos įstatymu jais prekiauti draudžiama.

Dėl neteisėtos veiklos pradėta administracinė byla.

Policija primena, kad Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekse numatyta - vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu, jeigu tai nesukėlė sunkių pasekmių ar nebuvo daroma stambiu mastu užtraukia baudą fiziniams asmenims nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius