-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirtinai sušalusio Klaipėdos benamio istorija: įvykiu susidomėjo policija

Antradienį ryte Klaipėdos universitetinėje ligoninėje mirė išvakarėse sušalęs 39-erių metų benamis vyras, atvežtas iš nakvynės namų. Kaip 15min.lt rašė, benamis policijos buvo atvežtas prie nakvynės namų, tačiau darbuotojų neinformavus paliktas gatvėje prie įstaigos. Besiaiškinant šios istorijos aplinkybes nežinomųjų atsirado daugiau nei aiškumo.
Kauno nakvynės namai
Nakvynės namai (asociatyvinė nuotr.) / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min paskelbus publikaciją apie benamio mirtį, istorija susidomėjo ir Policijos departamentas, pasiaiškinęs, kas vežė į nakvynės namus asocialius asmenis. Sprendžiama, ar dėl įvykio pradėti tarnybinį patikrinimą.

Kaip apie įvykį pasakojo Klaipėdos apskrities policijos komisariato atstovė spaudai Jūratė Albrektienė, minėtą sausio 4 dienos vakarą, apie 22.20 val. į nakvynės namus Šilutės plente iš tiesų buvo vežti du benamiai.

Pareigūnų teigimu, minėti asmenys buvo nuvežti iki nakvynės namų, atėjusi darbuotoja pasakė, kad jie bus priimti.

Jie gabenti iš Dariaus ir Girėno gatvės, kur sandėliuke buvo užsikūrę laužą. Jų asmenybių policija nenustatė, nes nusikaltimo vyrai nevykdė, buvo nestipriai apgirtę. J.Albrektienės teigimu, vyrai buvo apžiūrėti medikų ir priežasties vežti į ligoninę nebūta.

Pareigūnų teigimu, minėti asmenys buvo nuvežti iki nakvynės namų, atėjusi darbuotoja pasakė, kad jie bus priimti.

Tuo metu Klaipėdos nakvynės namuose užfiksuota, jog apie 22.20 val. prie įstaigos rastas benamis, kuris jau nebegalėjo net kalbėti ir jį ištiko traukuliai. Anot darbuotojų, policija prie įstaigos iš tiesų atvežė du asmenis, tačiau apie jų atgabenimą jie nebuvo informuoti ir pokalbio su pareigūnais nebūta.

Gatvėje sėdintį nelaimėlį jie pamatė per kamerą. Priėjus prie benamio šis nebegalėjo ištarti žodžio. Nakvynės namų darbuotojas vyrui siūlė padėti atsistoti, tačiau jis to padaryti nepajėgė, tad buvo iškviesti medikai, kurie išgabeno vyrą į ligoninę. 

Painiavos istorijoje lieka dėl laiko nesutapimo. Policijos suvestinėje rašoma, jog sušalęs benamis į ligoninę iš nakvynės namų nuvežtas 2.30 val. nakties, o ryte apie 10 val. jį ištiko mirtis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius