Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moterį peiliu sužalojusį vaikiną pareigūnai ištraukė iš palovės

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, nuo rugsėjo 6-osios popietės ieškoję vaikino, sunkiai sužalojusio moterį, antradienį ryte ištraukė jį iš palovės jo gyvenamojoje vietoje, teigiama išplatintame pranešime.
Peilis
Peilis / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Peilis Moteris

Rugsėjo 6-ąją apie 16 val. policijos budėtojus pasiekė viename Tilžės g. butų gyvenančios 68 metų moters pagalbos šauksmas – pas ją užsukęs iš matymo pažįstamas vaikinas, vardu Tadas, ją sužalojo peiliu. Medikai dėl daugybinių durtinių žaizdų nukentėjusiąją skubiai nugabeno į Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyrių ir ją operavo, o pareigūnai ėmėsi operatyvių veiksmų įtariamojo asmenybei nustatyti. Buvo išsiaiškinta, kad tai tame pačiame mikrorajone gyvenantis 19-metis. Šiandien rytą nuvykę į jo gyvenamąją vietą patruliai vaikiną rado besislepiantį po lova. Jis uždarytas į areštinę. Su teisėsauga devyniolikmetis yra turėjęs reikalų prieš trejus metus, kai su dviem draugais gatvėje užpuolė ir sumušė 64 metų šiaulietį.

Kokių kėslų turėdamas rugsėjo 6-ąją atėjo pas Tilžės g. gyvenančią moterį ir smurtavo peiliu, tiria kriminalistai. Viena versijų, kad vaikinas turėjo tikslą pasisavinti jos pinigus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius