Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris „savo reikmėms“ gabeno 548 pakuotes kosmetikos

Praėjusią parą Lavoriškių kelio poste dirbantys muitininkai iš Baltarusijos į Lietuvą vykstančios moters bagaže aptiko daugiau kaip pusę tūkstančio nedeklaruotos kosmetikos pakuočių.
Sulaikytos prekės
Sulaikytos prekės / Muitinės nuotr.

Kaip rašoma Muitinės departamento pranešime, vėlai vakare automobiliu BMW į muitinės postą iš Baltarusijos atvykusi lietuvė Ž.P. pasuko į žaliąjį kanalą, taip deklaruodama, kad jokių draudžiamų gabenti ar normas viršijančių prekių neveža. Tą patį moteris tvirtino į Lietuvą vykstančių keleivių patikrinimus atliekantiems muitininkams.

Paprašyta parodyti automobilyje sukrautų krepšių turinį, pilietė netrukus buvo išaiškinta melavusi – jos bagaže buvo pilna nedeklaruotų kosmetikos priemonių pakuočių, kurias gabendama lietuvė tikėjosi įsmukti į šalį nemokėdama jokių komercinės paskirties kroviniams privalomų mokėti mokesčių.

Muitininkų moteris nesugebėjo įtikinti, kad 548 vienetai per valstybės sieną gabenamų kosmetikos priemonių yra skirti asmeninėms reikmėms, o ne komerciniam naudojimui, todėl pažeidėjai surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, o daugiau nei 4 tūkst. 500 litų vertės nedeklaruota kosmetika ir moters automobilis sulaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius