Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Motinos ir sugyventinės nužudymu kaltinamam biržiečiui teismas pratęsė suėmimą

Penktadienį Panevėžio apygardos teisme nuosprendį turėjo išgirsti Biržų rajono gyventojas Laimutis Ranonis. Vyras kaltinamas nužudęs savo motiną ir sugyventinę. Tačiau teismas nespėjo surašyti verdikto.
Laimutis Ranonis
Laimutis Ranonis / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Į posėdį susirinkusi teisėjų kolegija priėmė sprendimą L.Ranoniui pratęsti suėmimo terminą ir nuosprendžio šiandien nepaskelbė. Dar dviem mėnesiams pratęsti kaltinamojo suėmimą nuspręsta todėl, kad teismas nespėjo surašyti nuosprendžio.

Dvigubos žmogžudystės bylos svarstymas jau yra baigtas.

ž šį nusikaltimą gresia laisvės atėmimo bausmė nuo 8 iki 20 metų arba kalėjimas iki gyvos galvos. Kol kas neaišku, kokia bausmė pasirodė priimtina teisėjams.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Laimutis Ranonis
Tomo Markelevičiaus nuotr./Laimutis Ranonis


Nusikaltimą įvykdė būdamas neblaivus

Manoma, kad 2013-ųjų metų kovo 28-ą dieną Laimutis Ranonis, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, dėl asmeninių nesutarimų ir pykčio sudavė vieną smūgį kumščiu savo motinai į kaktos sritį, tris smūgius akmeniu į galvos sritį ir tokiu būdu ją nužudė.

Vyras taip pat kaltinamas ir kita žmogžudyste – tą pačią dieną, sudavęs penkis smūgius kumščiu savo sugyventinei į veidą ir vieną smūgį akmeniu į dešinio momens sritį, Laimutis Ranonis tyčia nužudė su juo gyvenusią moterį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius