Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Namo sugrįžęs smurtautojas vėl pakėlė ranką prieš žmoną

Utenos apskrities policija praneša mažiausiai apie du incidentus, kuomet teismo įpareigoti nesiartinti prie namų, smurtautojai šio nurodymo nepaisė.
Kumštis
Kumštis / Photos.com nuotr.

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, sekmadienį Utenos apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas, kad vyriškis (gim. 1961 m.), kuriam vasario 14 d. Utenos rajono apylinkės teismo nutartimi yra paskirtas įpareigojimas išsikelti iš gyvenamosios vietos, nesiartinti prie smurtą patyrusios I.K. (gimusi 1966 m.), nebendrauti ir neieškoti ryšių su ja, nevykdė šios nutarties ir atėjo į moters namus.

Tą pačią dieną, apie 21.00 val., gautas moters (gimusi 1977 m.), pareiškimas, kad apie 20.30 val. jos vyras (gim. 1975 m.), kuriam taip pat Utenos rajono apylinkės teismo nutartimi skirtas įpareigojimas laikinai išsikelti iš gyvenamosios vietos ir kiti įpareigojimai, atėjo į namus, spyrė žmonai mažiausiais tris kartus, taip sukeldamas fizinį skausmą.

Vyras sulaikytas.

Policija primena, kad teismo nutarties nevykdymas užtraukia baudžiamąją atsakomybę, numatytą Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 245 str. Asmenims, nevykdantiems teismo sprendimo gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas arba areštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius