Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujiesiems į Lietuvą grįžtančio emigranto kelionę nutraukė pasieniečiai

Pirmadienį Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė į Lietuva grįžtantį neblaivų emigrantą, kurį perdavė Marijampolės policijos pareigūnams, nes jis yra ieškomas už galimai padarytą nusikaltimą, antradienį praneša Valstybės sienos apsaugos tarnyba.
Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai
Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai / VSAT nuotr.

Iš Anglijos į Lietuvą Naujųjų metų sutikti vykusio neblaivaus jonaviečio kelionę nutraukė Kalvarijos užkardos pareigūnai. Priežastis – šis vyras Lietuvoje yra kaltinamas nusikaltimu.

Pirmadienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pasieniečiai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai - Marijampolė, pasirinktiniam patikrinimui sustabdė mikroautobusą lietuviškais numeriais. Tarp juo iš Anglijos į Lietuvą važiavusių asmenų buvo ir smarkokai nuo alkoholio apsvaigęs 27-erių Jonavos gyventojas.

Dokumentų kontrolės metu Kalvarijos pasieniečiai nustatė, kad šio vyro nuo šių metų balandžio vidurio kaip kaltinamojo nusikaltimo padarymu paiešką yra paskelbusi Utenos policija.

VSAT pareigūnai sunkokai aplinkoje besiorientavusį jonaviškį išlaipino iš pakeleivingo mikroautobuso ir sulaikė. Kalvarijos užkardoje atlikus visus būtinus formalumus kiek prablaivėjusį vyrą pasieniečiai vėliau perdavė Marijampolės policijos pareigūnams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius