-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivaus kauniečio nužudymu apkaltintas apsaugininkas suimtas dviem mėnesiams

Ketvirtadienį Kauno miesto apylinkės teismas leido dviems mėnesiams suimti nužudymu įtariamą parduotuvių „Šilas“ apsaugos darbuotoją. 36-erių apsaugininkas Olegas K. kaltinamas mirtinai sumušęs Sargėnų gyventoją, kuris iš „Šilo“ bandė pavogti butelį degtinės.
Antrankiai
Antrankiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Nužudymas

Nelaimė nutiko antradienį. Kaip teigė 45-erių velionio artimieji,iš parduotuvės parėjęs vyras dar spėjo žmonai ir sūnui pasakyti, kad bandė pavogti butelį, bet buvo sučiuptas ir sumuštas apsaugos. Netrukus vyro gyvybė užgeso. Iškviesti medikai pastebėjo ant jo kūno smurto žymes ir iškvietė policijos pareigūnus. Kriminalistai tą patį vakarą sulaikė vieną iš budėjusių apsaugos darbuotojų – bendrovės „Eiginta“ apsaugininką, saugantį ir parduotuves „Šilas“. Jo vadovas Vytautas Dobrovolskas 15min.lt sakė netikintis, jog Olegas K. galėjo padaryti šį nusikaltimą.

„Turime liudininkų, kurie pasiruošę papasakoti policijai, jog tame bute, kuriame gyvenu miręs vyras, nelaimės dieną buvo girtaujama. Lakstė kėdės, buteliai, netilo šūksniai. Esame pasiryžę įrodyti, kad Olegas negalėjo to padaryti“, – ketvirtadienį 15min.lt kalbintas sakė parduotuvių „Šilas“ apsaugos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius