Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimė Kaune: greitasis traukinys suvažinėjo per bėgius ėjusį 62 metų vyrą (papildyta 13.49 val.)

Kaune, Amalių geležinkelio pervažoje, pirmadienį ryte greitasis traukinys suvažinėjo vyrą. Dėl nelaimės maždaug pusei valandos buvo sutrikęs traukinių eismas.
Po traukinio bėgiais pakliuvusios moters kūnas buvo suplėšytas gabalais.
Skaudi nelaimė įvyko Amalių pervažoje, kuri laikoma viena avaringiausių Lietuvoje. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nelaimė įvyko kelios minutės po 11 val. Kaip 15min.lt apie įvykį pasakojo greituoju traukiniu į Kauną iš Vilniaus vykęs Aurimas, baigiantis kelionei, ties Kaunu, traukinys netikėtai sustojo.

„Prieš tai traukinys ėmė keistai dardėti. Pagalvojau, kad akmenų kažkas ant bėgių primėtė. Tada traukinys sustojo ir nepajudėjo maždaug 30 minučių. Keleiviai buvo informuoti, kad ant bėgių partrenktas žmogus“, – pasakojo vilnietis.

Bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ Kauno infrastruktūros vadovas Olegas Slepakovas patvirtino, kad nelaimė įvyko ties Amalių pervaža. Pasak įmonės atstovo, vyriškis mirė vietoje.

„Mašinistas pasakojo, kad vyras palindo po traukiniu, sustabdyti nebuvo įmanoma, nes greitasis traukinys važiuoja 120 km/val greičiu“, – įvykio detales perpasakojo O.Slepakovas.

Amalių pervažoje tai ne pirma nelaimė, kurios metu traukinys mirtinai traumuoja žmogų. Praėjusią vasarą čia panašiomis aplinkybėmis mirė moteris. Pasak „Lietuvos geležinkelių“ Kauno infrastruktūros vadovo, tai – viena avaringiausių pervažų Lietuvoje.

„Siekiant išvengti aukų, aplink ją pastatėme daugybę įspėjamųjų ir draudžiamųjų ženklų: kad žmonės matytų ir suprastų, jog čia vaikščioti pavojinga. Tačiau akivaizdu, kad to nepakanka. Žmonės nesisaugo“, – apgailestavo O.Slepakovas.

Dėl nelaimės maždaug pusvalandžiui buvo sutrikęs traukinių eismas. Dėl to vėlavo net keli reisiniai traukiniai.

Papildyta 13.49 val.: Kauno policijos duomenimis, nelaimė įvyko 11.30 val. Patekęs po greituoju traukiniu, važiavusiu iš Vilniaus į Kauną, vietoje mirė 62 metų vyras, gyvenantis Petrašiūnuose, R.Kalantos gatvėje.

Šiuo metu nelaimės vietoje dar dirba įvykį tiriantys pareigūnai. Tyrimą atlieka Panemunės policijos komisariato darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius