Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neramumais garsėjusioje Pelėdnagių seniūnijoje vėl aidi šūviai

Šiandien, vidury dienos, vienoje populiariausių Kėdainių rajono maudyklų, Pelėdnagiuose, tikriausiai aidėjo šūviai. Apie tai „Kėdainietis.lt“ redakcijai pranešė susirūpinęs kėdainietis, kuris tuo metu poilsiavo būtent ten.
Pelėdnagiai
Pelėdnagiai / Kauno apskr. VPK nuotr.

„Nemenkai išsigandome. Konflikto metu du vyrai susimušė vidury paplūdimio. Vienas iš jų išsitraukė dujinį šautuvą ir pradėjo šaudyti prie visų. Poilsiavietėje tuo metu buvo daug mažamečių vaikų, moterų, tikrai išsigandome visi, puolėm saugoti savo vaikus. Tiesa, po įvykio konflikto dalyviai greitai suskubo pasišalinti“, – svetainei kedainietis.lt pasakojo poilsiautojas.

Liudininkas stebėjosi, kad šio iškvietimo sulaukę policijos patruliai įvykio vietoje išsamaus tyrimo neatliko.

Pelėdnagiai jau pagarsėję

15min primena, kad Kėdainių rajono Pelėdnagių seniūnijos pavadinimas ne sykį linksniuotas kriminalinėse kronikose.

2011 m. birželį, vieną antradienio vakarą, apie 21 val. 25 min., gautas pranešimas, kad Pelėdnagių kaimo stadione girdimi šūviai. Įvykio vietoje rastas ir paimtas lygiavamzdis medžioklinis šautuvas nupjautais vamzdžiais ir maišelis su 14 šovinių. Iš įvykio vietos į Kėdainių rajono policijos komisariatą tąsyk pristatyti ir apklausti du vaikinai.

2013 m. spalį Kėdainių rajone buvo padegtas daugiabučio balkonas. Antradienio naktį, apie 2 val. Pelėdnagių seniūnijoje, Pelėdnagių kaime, miegodama bute, 32 metų moteris išgirdo sprogimo garsą bei pastebėjo, kad buto balkone kilęs gaisras.

Ugniagesiai nustatė, kad į balkoną buvo įmestas butelis su degiuoju skysčiu. Gaisro metu aprūko balkonas, apdegė kambario plastikinio lango rėmas.

Papildomos pajėgos – net iš Kauno

Tuo metu 2014 m. balandžio 3 d. 15min skelbė, kad būtent Pelėdnagių seniūnija atsidūrė po padidinamuoju policijos stiklu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato viršininko įsakymu patvirtinus priemonių planą dėl saugumo užtikrinimo Pelėdnagių seniūnijoje, čia ir toliau dirba sustiprintos policijos pajėgos. Kėdainių policijos pareigūnams talkino ir kolegos iš Kauno: buvo organizuojami dažnesni reidai, vykdoma aktyvi prevencinė veikla, daug bendraujama su pačiais gyventojais, skatinama saugios kaimynystės sklaida.

Siekiant užtikrinti, kad gyventojai jaustųsi saugesni, Kėdainių policijos patrulių būrio patrulių maršrutai kasdien dažniau nukreipiami į Pelėdnagius. Pareigūnai tikrina jaunimo susibūrimo vietas, stebi eismo saugumą ir gyventojus bei asmenis, kurie yra žinomi policijai, t. y. linkę daryti nusikaltimus, teisės pažeidimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius