Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norbės „monstras“ buvo palyginti angelas: „Peugeot“ ekipažas chuliganizmui kelyje panaudojo net lytinį organą

Deja, mūsų keliuose pasitaiko ir tokių vairuotojų, tarsi atsidūstama Lietuvos policijos įraše „Facebook“ profilyje.
Greičio matuokliu užfiksuota nuotrauka
Kaune užfiksuotas pažeidimas / Lietuvos policijos nuotr.

Dar nenurimus aistroms dėl skandalingo elgesio kelyje ir policijos sankcijų „Golfo-monstro“ vairuotojui Norbertui Daunoravičiui, eismo tvarkos sergėtojai nutarė visuomenei parodyti kitą, regis, kur kas skandalingesnę istoriją.

Specialiai greitį viršijęs „Peugeot“ vairuotojas fotorobotui rodė necenzūrinį gestą, o jo keleivis – tikrą to gesto atitikmenį.

Pareigūnai socialiniame tinkle ketvirtadienį pasakoja neįtikėtiną reto įžūlumo siužetą: „Asmuo, vairuodamas automobilį „Peugeot“, žinodamas apie kelyje įrengtą stacionarią greičio viršijimo fiksavimo įrangą, iš chuliganiškų paskatų užmaskavo valstybinio numerio ženklą, užsidengė veidą, tyčia viršijo leistiną važiavimo greitį (nustatytą 60 km/val. greitį viršijo 44 km/val.), rodė necenzūrinį rankų gestą, taip pat nesiėmė visų būtinų priemonių transporto priemonės keleivių saugumui užtikrinti (keleivis tyčia kūnu buvo išlindęs pro automobilio galinį langą ir demonstravo savo lytinį organą).“

Maža to, kaip paaiškėjo, šis vyras Kaune vairavo transporto priemonę, kuri neįregistruota nustatyta tvarka.

„Savo chuliganiškais veiksmais demonstravo niekinį požiūrį į visuomenėje priimtas moralės ir elgesio normas, visuomenės negerbimą, kėlė pavojų eismo saugumui, savo ir kitų žmonių saugumui“, – įvertino policija.

Asmeniui paskirta 500 eurų bauda ir 18 mėn. atimta teisė vairuoti transporto priemonę.

15min žiniomis, pareigūnų sankcija gresia ir lytinį organą demonstravusiam keleiviui. Šiuo metu jo tapatybė dar nėra nustatyta, tačiau tikėtina, jog tai tik laiko klausimas. Akivaizdu, kad peršalti savojo „pasididžiavimo“ nepabūgusiam vaikinui gali būti inkriminuotas tiek niekinantis požiūris į visuomenę, tiek ir elementariai nesaugus elgesys eisme (kelionė neprisisegus saugos diržo).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius