-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota Vilniaus centre: į „Wolt“ kurjerį – užtaisytas „Škodos“ vairuotojo pistoletas

Sunku patikėti, kad Vilniuje nufilmuotas konfliktas – nesurežisuotas. Incidento įkarštyje iš automobilio išlipęs vairuotojas pagal aprangą labiau priminė artistą nei gangsterį, tačiau netrukus pasipylė keiksmų lavina ir spragtelėjo užtaisomas kovinis ginklas – jį grasintojas nukreipė į „Wolt“ kurjerį. Policija jau ėmėsi tyrimo ir ieško įtariamojo.

Ketvirtadienį socialiniuose tinkluose anonimiškai viešinama filmuota medžiaga, daugelį mačiusių privertusi suabejoti, ar tikrai tokie dalykai šviesiu paros metu gali dėtis pačiame Vilniaus miesto centre.

Ties Gedimino prospekto ir Vilniaus g. sankryža sostinėje užfiksuotas siužetas labiau primena epizodą iš kino komedijos apie gangsterius. Tačiau įvykis gali būti tikras ir niekam, kas matė įrašą, juokingas nepasirodė. Atvirkščiai – teisėsauga įžvelgia visuomenei galbūt sukeltą rimtą pavojų ir nedelsdama ėmėsi baudžiamosios bylos.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad įvykis registruotas 2023-05-24 popietę (13.12 val.), tiesa, pranešėjas kiek vėlavo.

Pareigūnams jis nurodė, kad „vakar (t.y. 2023-05-23) 2128 val. gatvėje tarp „Škoda“ vairuotojo ir „Wolt“ kurjerio (dirbančio dviračiu) įvyko konfliktas.“

Pirminėje bylos medžiagoje fiksuota, kad konflikto metu „Škodos“ vairuotojas išsitraukė iš kelnių kišenės daiktą, panašų į pistoletą, užsitaisė ir nukreipė į kurjerį.

Policija tikslina įvykio aplinkybes ir renkama medžiaga pagal LR Baudžiamojo kodekso 284 str. (dėl viešosios tvarkos pažeidimo).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius