-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota Vilniuje: BMW nuo greitojo autobuso atšoko tarsi teniso kamuoliukas

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje susidūrė greitasis 3G maršruto autobusas ir lengvasis BMW automobilis, avarijos metu vairuotojai ir keleiviai nenukentėjo. Susidūrimas užfiksuotas iškart dviem vaizdo registratoriais.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Autobuso vairuotojas Genadijus 15min sakė, kad iš šalutinio kelio dešinėje atvažiuojantį BMW puikiai matė, tačiau smūgio, žinoma, nesitikėjo.

Tuo metu BMW keleivės vietoje sėdėjusi šios transporto priemonės savininkė 15min minėjo, kad pro šalį važiavusio autobuso tiesiog nesimatė – jį užstojo kitos ties sankryža susigrūdusios transporto priemonės. Tarp kurių būta ir stambių gabaritų eismo dalyvių.

VIDEO: Užfiksuota, kaip BMW Vilniuje rėžėsi į autobuso šoną – keleiviai atsipirko išgąsčiu

Kad ir kaip būtų, kaltę dėl avarijos teko pripažinti blaiviam prie BMW vairo sėdėjusiam ir atidumo pristigusiam vaikinui. Seno modelio 5-osios serijos BMW keleiviai, automobiliui tarsi atšokus nuo autobuso šono ir įlėkus į mašinų stovėjimo aikštelės tvorą, sužeidimų išvengė.

Tuo metu autobuso keleiviai apie avariją suprato tik iš smūgio ir byrančių šukių garso. Tad vilniečiai atsipirko išgąsčiu ir šiokiais tokiais nepatogumais, kai teko pėsčiomis nueiti iki „Šeškinės“ stotelės ir palaukti kito tinkančio autobuso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius