-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotekų gatvėje Ukmergėje nužudyta moteris

Ukmergėje antradienį rasta nužudyta moteris. Policija jau sulaikė du įtariamuosius.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Kaip praneša Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt, negyva 37 metų moteris su sumušimo žymėmis rasta Nuotekų g. 4 numeriu pažymėtame name. Policija dviem paroms sulaikė mirusios moters sugyventinį Eugenijų Ubišą, kuriam buvo nustatytas 1,53 prom. girtumas bei namo šeimininką Večiaslavą Jarmolenskį. Pastarajam nustatytas 2,07 prom. girtumas.

Policijai apie negyvėlę pranešė jos sugyventinis 39 m. E.Ubišas. Minėtame name, virtusiame landyne, buvo nuolat girtaujama. Kaimynai ne kartą čia matė svečiuojantis nužudytąją I.D. Rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 129 str. 1 d. dėl nužudymo.

Moteris turi neįgalią paauglę dukrą. Tačiau ją augina jos mama. Jai apribota motinystės valdžia. Moteris tik prieš savaitę oficialiai išsiskyrė su savo vyru. Tačiau jau pusmetį ji gyveno su iš įkalinimo įstaigos grįžusiu, keturis kartus teistu, E.Ubišu.

Iki šiol moteris su sugyventiniu glaudėsi pas Laukų g. gyvenančius pažįstamus. Porą priglaudusi Regina Ylonienė vilkmerge.lt sakė, kad ji neapsikentė sugyventinių girtuoklysčių ir vagysčių, todėl pirmadienį pareikalavo išsikraustyti.

I.D. pažadėjo tai atlikti tą patį vakarą ir daugiau nebepasirodė. Antradienį atvyko policijos pareigūnai ir pranešė, kad moteris rasta negyva. Jie pasiėmė I.D. asmens dokumentus.

Išgėrusi mirusioji būdavo ūmaus būdo, dėl to ne kartą kentėdavo nuo savo sugyventinio, vilkmerge.lt pasakojo R.Ylonienė.

VIDEO: Vilkmerge.lt: Ukmergėje Nuotekų gatvėje nužudyta moteris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius